Söndag den 4:e advent

Har inte uppdaterat på länge tycker jag, haha 2 dagar. okey de är ganska mycket för att förlora mina läsare.
Men jag be hemskt mycket om ursäkt för de.
fredags så var de liten "myskväll" hos min bästavän Katja :)
käkade, skrattade, kolla på film och annat.
igår så vaknade jag halv nio för att hinna äta frulle och fixa mig innan jag och 2 til skulle bli hämtade, men när jag gick iväg till församlingshemmet så stod inte Lina där och väntade på oss, så vi fick vänta på henne i nästan en timme i kylan. Jag fick sedan visa vägen till arosfortet, haha de var ganska kul kände mig liksom som ebn expert, men kunde bara vägen genom gideonsberg, annars kunde jag inte vägen haha.
efter Arosfortet så pkte vi och åt på Donken.
Mmmmmmm..
satt där i nästan 2 timmar och åt haha, trodde inte vi hade nå bråttom, men de verkade som att jag hade ganska bråttom hem.. hehe
för tjejkvällen i ransta började klockan 4 eller 3 tror jag, men jag trodde den började 6 på kvällen, så när jag kom hem fick jag panik när sara skrev att filmen började kl 4, så sprang in i duschen och sprang ut ur den, klädde på mig, föna håret och åkte iväg dit. Filmen vi såg hette "tusen gånger starkare" .. för er som inte har sett den .. De är en typisk svensk film.. DEN SUGER !! om ni frågar mig !
aja ska upp tidigt imorgon, eller har sovmorgon, men ändå :)
kanske tar med mig kameran, faaast jag glömde den hos katja, så jag hoppas hon tar med den.
klassensdag :)
Godnatt alla underbara människor !!

hokus pokus

Dansade vals, polka och någon annan dans på idrotten idag, trodde att de skulle vara "kaos", jag vet inte heller vad jag menar, Men att killarna inte skötte sig, tjejerna skulle vara rädda för att ta tag in handen på killen. Nej de va faktiskt inte så .. Hahah. Låter som att jag är läraren just nu, men de är ju bara sant de jag säger. Alla skötte sig i alla fall dom felsta.
Imorrn är det sista riktiga skoldagen, sen är de bara 3 skoldagar kvar, sedan.. FREEDOOOOOOOM i 2 veckor.
Har aldrig kännt mig mer uppbokad än vad jag har vart dom senaste helgerna.
Imorgon- efter skolan, ska jag hem till katja för hon fyller år. Så jag, Elin, Mueen, Robin, Katja & kanske Felicia ska ha en liten kväll tsm hemma hos henne och "chilla" lite som hon säger de ;)
lördag- måste jag vakna klockan halv 9-9, då ska jag till arosfortet med KU (kyrkans unga) och vara där till klockan tre, tror jag. sen hinner jag bara hem emellan åt och duscha och fixa mig för att sedan åka till ransta för att ha en filmkväll med fotbollslaget.
söndag- så ville sara ha med mig till västerås och handla julklappar med sin familj. kommer nog bli roligt, älskar henne verkligen !!
nu måste jag fixa klart musikvideon som vi har i läxa tills imorrn. ni kanske får se den om jag hinner klart :)
Nu bjuder jag på en jäääääätte ful bild
Kommer nog bli en hej dundrans helg :)
hej så länge då


Just saying :)

De känns inte så jätte rättvist. När jag kollar på statistiken så liggen jag inte så bra till. De var bättre i början, då hade jag jätte många besökare, men nu kanske de är, 5-7 besökare per dag.. Tell me if im boring you out.
Jag vill ju att ni läsare ska tycka att de ska vara intressant att kolla/läsa min blogg. Om ni tycker att någonting fattas, bara tryck på kommentarerna och skriv ner de du har på hjärtat. Jag skulle gärna vilja att ni kanske, tipsar era vänner att checka in min blogg om dom har lite tid över, u know what im saying? :)

bad boys..what´s you gonna do.. when they come 4 YOU

hejsan svejsan alla underbara läsare.
tänkte bara ursäkta mig för att jag inte har skrivit så mycket på sistonde, men de är liksom, jag vet inte, kaos.. kanske. i mitt liv.
Imorse så kom polisen och hade ett "föredrag" om vad dom håller på med och lite sånt, satt nästan i 2 timmar och lyssnade, så missade en kvart av provet vi skulle ha. Biologiprov. Provet gick i alla fall skapligt bra.
Senare på tyskan så sa typ michele "är de någon som kan hjula här inne?" och de va nästan alla, men ingen ville hjula förutom Tim, så han ställde sig upp och typ gjorde en kullebytta/clownhjulning. haha de va skitkul att se honom faila.
sen så Ville alla se michele (läraren) hjula. hon sköt undan alla bänkar och HJULADE FAKTISKT ! haha hon var riktigt duktig för att vars 32 år :D
sen så fråga hon om hon skulle visa någonting mer-spagat- haha och hon kunde gå ner i spagat !! helt Awesome liksom !
köpte en present till julklappsbytningen idag, en stoooor burk/hink med godis. hade ingen låda så fick slå in den jätte konstigt. xD .
ska gå ner nu och äta varm soppa som mammi har gjort !:D
jag och den stora grejen till vänster :D
se ya later aligator

lipar åt mörkret !

hatar att de blir mörkt så jävla snabbt nu för tiden. kl. 3 är de liksom NÄSTAN kolsvart ute.. ugghhhh
NU har jag pluggat i ca 2 timmar men ändå inte kommit så lång. är de något fel på min hjärna eller har jag dålig kunskap?
allt detta har gjort mig frustrerad och irriterad! just nu tycker jag att skolan kan gå och slänga sig i väggen.
vafan betyder egentligen "hållbar utveckling" om ni undrar de, fråga inte mig. för jag kan ingenting om eko-grejsimojs..
de har snart gått 24 timmar sen min syster lyfte iväg mot frankfürt,Tysklan.
jag vet, de låter lite ovanligt, men jag saknar henne redan. inte bråket mellan oss, utan de finns ingen att prata med. jag känner mig ensam.
Men jag får väl ta och rycka upp mig. Hon kommer ju hem om en månad.
nog snack om de.
Min poster vägg/väggar som består av mer än 90 postrar, så jag tänkte lägga ut några bilder senare idag. (har inte tagit kort på de än)
Bye 4 Now




bjuder på denna ;)

Måndag-krångel

Vaknade imorse och hade världens ont i magen, kunde inte äta någonting. Sen så såg jag på fejjan att jag inte var den ända, eller ja, bussen mot möklinta hade kört i diket, så dom missade engelskan.
Men att vara hemma hindrar inte mig att plugga och kanske komma ikapp med lite arbete :)



Chao

ALL DAY....................

Om bara någon timme ska vi i våran lilla familj åka till flygplatsen och lämna av beata, som ska flyga till tyskland :)
så de blir inte några inlägg på hela dagen. kanske när jag kommer hem.
Nej de blir ett kort inlägg, för nu ska jag gå och fixa mig.

FULLT HUS !

Hejsan allesammans, idag har vi haft gäster i huset.
faast jag, paula och maria höll oss uppe på mitt rum och spela fia-med-knuff.
Sedan så sjöng vi för syster min, tänk er vuxna som tar ton när man ska sjunga "JA må hon leva.."
När vi hade sjungit klart så kom krille ner.. höjd punkten på kvällen så lägger han till.... "har jag missat något?"
och ALLA börjar as garv, liksom när man sjunger så högt som vi gjorde så måste han ju ha hört.
Men aja sen åt vi tårta och mumsa i oss lite chips.
När vi gjort de så satt vi och prata lite. Vi blev lite uttråkade så vi garnderade pepparkakor med kukar och superman grisar!! de va faktiskt jätte kul att se när man misslyckades.
Nu så sitter jag och paulina här och skriver lite till er läsare...
juste kollade just på dagens roliga video-klipp.
Från andra rummet hörs de att min syster sitter och lyssnar på gamla justin bieber låtar, jätte gulligt, påmminer mig om common denominator. Älskar den låten :)


långt inlägg...........

hejsansvejsan-tjosanhejsan.... jag vet, är inte den bästa på att rimma men jag gör mitt bästa ! :D
idag så var det bara en vanlig skoldag, slutade tidigare så jag skulle hinna med bussen till västerås. skulle träffa paulina där. hon fyllde år i november, men hade en liten tjejkväll idag.
Vi badade i en bubbelpool, åt korv, käk TÅRTA och snacka om random stuffs. Haha. Men nyss så kollade jag och paula på en film som heter "tiger bröder" de var nästan 8 år sen jag såg den senast, minns inte att den var sorglig också, dock så kan man ju ha en 2:a på den tycker jag ;)
nej men nu så ville paula kolla på julkalendern så jag ska tillåta henne göra de sen så kanske vi ska se på en till film ..
juste de roligaste som hände ikväll var att..
eller hur ska jag säga de, ehm, de började med att vi skulle byta om, sen så skulle elenor och Freja gå hem eller vart dom nu skulle gå. och då så sa jag hejdå men dom svarade inte och så dum som jag var gick jag efter dom och alla hade gått ut, sen så hör jag dörren smällas igen och paula skriker åt mig "DÖRREN!!" .. och dom dörrarna låser sig när dom stängs och man måste ha en chip grej för att kunna låsa upp, dock så var den också inne i de rummet vi var i.
I lokalen bredvid så var de ett par typ, 16-20 åringar som skulle ha fest, dumma som vi var så gick vi över dit, men paula hade inte hunnit byta om eller nånting så hon gick bara med handuk och badkläder.
Dom var jätte finklädda.. och vi liksom kommer dit och stör.. piiinsamt. Nej men sen så skulle vi testa chip grejen, men den funkade inte på våran dörr, så vi fick typ panik, men sen ringde vi till tanten som höll i skiten, så hon kom ner och låste upp åt oss.
Men 5 minuter efter att vi hade kommit in så kom dom som skulle vara efter oss och vi hade inte städat någonting.
Men jag tror inte att dom blev arga i alla fall.
Jaa, de var allt för mig idag, lååååååång inlägg. haha Tror alltid att de ska vara ett kort, men sen kommer mer och mer tankar som jag bara vill skriva ner, som nu t.ex.
Nej men ska inte slösa eran dyrbara tid åt mig :) men tack i alla fall för att ni kollar in min blogg och tar er tid och läsa :) !!!!

Älskar denna film

Bye 4 now

sorry..

Jag vet att de har vart dålig uppdatering på sistonde men, jag har inte "mått så bra" så jag har liksom inte direkt suttit vid datorn.
men nu är de så att jag nu bara har en julklapp kvar att köpa så.. tänkte om ni kanske kunde hjälpa mig att välja en liten julklapp till min kompis som fyller 15 på fredag nästa vecka skulle de vara perfekt !
Ni får hjälpa mig lite på traven, jag vet ju inte vad jag ska skiva om. kommentera gärna och berätta vad jag ska skriva om.. ex. lägga upp fler bilder, börja skriva en berättelse, skriva mer om min vardag?.. lite sånt..
HJÄLP MIG FÖR GUDS SKULL!
haha nej jag ska inte bli arg Haha :D
bjuder på den där för er skull..
PSST!! .. är de någon som vill se min poster vägg??
Bye 4 now

hehe

sitter och kollar på Chuck ! älskar de !
men aa blir ett jätte kort inlägg...
idag har jag vart pisst off.. och bakat pepparkakor. Syster säger att dom var goda så.. jag litar på henne.
ehm.. snackade just med pappi och mammi vad jag önskade mig i julklapp och tog upp att jag ville ha en ipad.. så var just inne på nån konstig hemsida och kollade på en. faktiskt så är dom inte fööör dyra sa han .. Älskar honom & mamma! aja ska kolla på 2 fast and 2 feurious.

6:e December- Bettans dag!

kollade just på statistiken, jag är smickrad faktiskt ! visste inte att folk faktiskt ville läsa min blogg, men ni gör min dag lycklig och tar er tid att läsa min blogg.
Min syster fyller 17 år idag så ville börja med att gratta henne. Hon fick ett skiss block och skuggpennor av mig, för hon hade tjatat om att få de så, ja.
sitter här och lyssnar på min barndoms favorit films låtar. Älskar dom låtarna liksom !!
sätter in den snart när jag är klar med inlägget.
När Beata har kollat lite på handboll och stickat på sin sjal, så ska vi baka pepparkakor och bygga pepparkakshus.
medan så kan jag sitta lite vid datorn och vila kaggen.
ehm annars så har jag ingte gjort någonting speciellt idag mer än att jag har vart i skolan och spenderat min dag där. de är nästan som ett fängelse men du får gå ut och du måste inte ha några speciella kläder på dig, men du MÅSTE gå på lektioner.
Jag vet vad ni tänker nu, "skolan gör så att du får en utbilldning" de vet jag redan, men man behöver väl inte tycka om skolan.. ? :)
aja ska sluta blogga nu och kanske ta och kolla nånting annat att pyssla med.

Saadface..!

just nu hatar jag bara mitt liv... allting gåt som en bergochdal bana. Fast om jag inte är glad och positiv imorn förstör jag min systers födelsedag.
Juste Beata´s fyller 17 år imorngon och jag ska ge henne ***... de får ni veta när hon har öppnat de, kan ta bild på de :)
men men.. jaa hade tänkt och sova efter denna långa elaka dag. Blev ännu ledsnare när jag fick höra att de snöade på massor med ställen men inte här.. eller vänta ska kolla ut genom fönstret och kolla .....nepp ingen snö, bara träd som är svarta och lampor som lyser oranget ..
aja men måste sova nu så jag inte blir tjurig och får feber.
Tror nog att jag börjar få öroninflamation, för jag har jätte ont i örat ganska ofta och jag börjar höra dåligt .. usch.
kolla gärna in min systers blogg ...
blir ingen bild...

Haha

http://existenz.se/out.php?id=44640
kolla in denna sida ;) !!!
Ganska sjuk om ni frågar mig.... men sjukt kul !!!

Monday-funday !

Tjenna böoggis & alla läsare där ute !! sitter här med Min lilla skitunge sara och "pluggar" haha nej men har en tyska uppgift att hitta ett lustigt hus och har hittar ett jätte coolt hus men hittar ingen information om de ! .panik.
På HK:n så bakade vi lussebullar.
fast katja är både laktos intolerant och gillar inte saffran så vi gjorde laktosfria lussebullar utan saffran
Dom blev inte gula men dom blev sjukt goda ! haha lägger upp några bilder så ni får se dom ;)
(gjorde figurer av degen)

här ser ni dom "fina" figurerna x)
felicia var så sugen på att vara med på bild när hon åt en av sina lussebullar :)
ja och nu ska jag/ vi plugga vidare och kanske hitta informationen vi behöver till tyskan.

jag och sara måste ju också bjuda på oss själva lite haha ;)
Hej så länge xoxo

Whats going on..


Kolla gärna på denna! Så här kan jag också känna mig ibland! denna pojke är den modigaste !

Söndag 2:a advent

Hejsan svejsan!
tänkte kortfatta min dag lite nu :)
Ja sara sov ju hos mig från igår till idag, så vi va låg uppe till nästan 4 på morgonen och snacka, bra där ida, sedan så vaknade jag av att min hund sprang ner och börja hoppa och skälla, rätt så irriterande när man inte har fått sova ut ordentligt.
nej men sedan så gick jag upp och duschade för att vi skulle till min underbara syster. Vi var bjudna på lunch.
När vi sedan kom till bigi & Krille (brigitta & Christian) fick jag äntligen se hur dom hade möblerat om, Dom hade köpt en NY soffa, skit fin om ni frågar mig.
Maten dom bjöd på var kokt potatis med gräddsås och hemma gjorda biffar med sallad till. Jätte gott faktiskt.
Dock så bor dom i en etta så vi fick sitta och äta inne i Deras TV-rum hehe.
När vi hade setat där kanske i 2 timmar så kom bigi på att hon hade köpt tavlor som hon ville hänga upp, så pappa hjälpte henne borra hål i väggen och sätta upp dom, sedan satte dom upp en enorm klocka hon fick när hon fyllde år.
När klockan närmade sig 6 så skulle min Beata (min ena syster), mamma & pappa till Beatas gudsyster på inflyttnings grejsimojs, men jag ville inte följa med så jag stannade med bigi.
vid typ klockan halv 9 så började brigitta säga att hon var sugen på pizza så vid nio så gick vi och köpte pizza.
Men När vi kom tillbaka så stod Bilen och väntade på mig så jag fick lov och ta med mig alla sakerna och åka hem.
så de blir ingen pizza idag, men den står och väntar på mig i kylen ;)
De blev inte så kort inlägg som jag hade trott hehe men jag hoppas ni tog den tid och läsa allt detta.
XOXO / Ida

BILD inlägg ! :D

lovade ju er en bild på jeremy sumpter
så här har ni DOM
Jeremy 2003

och Jeremy nutid.. 2011
visst Är han DAMN HOTTIE !!!!! :D

Peter Pan - jeremy sumpter

kollade just på peter pan (otäcknad) åh glömmde ju hur DAMN söt jeremy sumpter är i den filmen ! GAAASH håller på och dör ! fast då va han 14 år .. och nu är han liksom 22 och biffig ! Morr ;) men aja för er som inte sett den otäcknade peter pan, KOLLA PÅ DEN FÖR GUDS SKULL ! haha
ni kommer inte ångra er.. de gör i alla fall inte jag :D
ni kan få en bild på honom senare, för jag sitter just nu vid min pappas dator.. orkar inte gå upp och hämta min :D

see yaa!

saturday

Är jag den ända som saknar snön just nu ? :/
Sitter hemma nu och mår inte sådär alltför bra ..
sytter och lyssnar på justin bieber- fa la la ft boyz II men .. Älskar den låten, tycker den är så vacke men den påmminer inte om julen, men den påminner om att hålla sig stark.
kollade just ut, gissa vad det är för väder? Usch de spöregnar.
bara gud kunde sluta gråta .. haha där försökte jag bara vara lite rolig.
känns nästan som att huset ska blåsa bort, så otäckt är de.
Men upp med humöret. ska nog baka idag. kanske cupcakes eller bullar. vet inte riktigt men min klass ska typ samla in pengar, iaf minst hundra kronor var, sedan ska vi typ ha filmkväll i skolan och käka pizza, bara ha de mysigt ;)
Nej men nu ska jag ner och prata lite med mamma & pappa om lite saker.
Chao så länge!

sega fredag!

Hello mina underbara läsare!
jag vet. har vart jätte dålig på att uppdatera min blogg, men har liksom inte haft den orken och har typ inte haft tid.
idag har de ju vart en hej dundrans dag.
skola som vanligt, på elevens val så fick vi göra risgrynsgröt (tomte gröt) och pepparkaksdeg till nästa vecka.
efter skolan så åkte jag iväg med katja till västerås och handla ungefär alla julklappar som jag behövde. nästan alla är checkade från listan. har fortfarande min mamma kvar, båda mina systrar och katja.. tror jag, de är liksom svårt att göra en lista i huvet på alla som ska få. sist jag räkna de blev det 14, sen blev de 10 + 2 kanske.. jag är lika förvirrade som ni är just nu.
sedan när allting var klar handlat gick jag och katja till Mc´donken och käka.
Dock så tvingade hon mig att ta +meny, gissa om man blir mätt på de?
men hon hjälpte mig äta upp.
sen efter att vi hade ätit klart så gick vi runt och kollade lite innan vi drog ner till stationen där vart pappsen skulle komma och hämta oss, eller snarare vi skulle åka med hans buss hem.
medan vi satt på bussen så typ satt katja och dampa loss på att hon inte hade några pengar och sedan tog hon fram sin leksak som hon fått med sin happyMeal och börja hålla på med den. Desperat kvinna ? haha Närå skoja bara.
Sedan när vi kom hem så typ kom jag på att syster hade 2 kamrater här som skulle sova över. fråga mig inte varför.. men i alla fall. Dom hade gjort TACOS, men sorgligt nog så var den inte så jätte god som man hade tänkt sig.
tänk er jätte fettig köttfärs såm de bara rinner fett ifrån. nej. ush fy och blä.
Ja senare när katja hade åkte hem så kom lilla sara över till mig. och ja vi hade jätte kul. ingen misstolk. har saknat henne sjukt mycket efte att hon har bytt skola.
Är överlycklig att hon ska byta tillbaka till ekeby igen.
MIN LILLA POTTA !

Ja och nu sitter jag ju här och tråkar ut er med världens längsta inlägg, men jag håller er sysselsatta. haha !
men bara för att ni har slösat er tid på mig så bjuder jag på en bild. :D (happyface)




Juste hjärtat jag håller upp köpte jag egentligen till sara.. fast hon har andra hjärtat. de är ett sånt här kompis halsband. hon skulle få de i julklapp men dum som jag var gav jag den till henne idag och hon var så ivrig med att öppna den så.. ah...


bara för att jag ser mongo ut x)

De kan inte vara sant?!-- men de är de

att bli kallad hora är som ett slag i magen
att bli kallad nörd är som en käftsmäll
att bli  kallad ful är som att bli dragen i håret
men att en männisska som du älskar med hela ditt hjärta sårar dig djupt är som att få sitt hjärta utslitet!


RSS 2.0