this is my bubble and you can´t break it!

har du nån gång kännt att du verkligen gör allting för att lyckas, men du kommer ingenstans på vägen?
Så käner jag just nu. Jag vet inte vad jag ska ta mig till med detta. Vad jag ska säga och hur jag ska formulera mig.. Ska jag bara ge upp ? eller ska jag fortsätta hoppas på ingenting.. För det kommer inte och bli bättre. Vad jag har hört, om jag inte gört något åt saken. Och det är att släppa taget.. Men hur?
De är min nya dröm.. och det är det jag vill leva med i resten av mitt liv. Men det kommer inte att gå om allting ska gå bakåt istället för frammåt. Och jag är trörtt på allt det där. ALLT! .. jag behöver kunna slappna av och inte oroa mig. Jag behöver kunna umgås med kompisar och jag behöver min familj. 
Det är inte så lätt att uttrycka sig när man vet exakt i huvudet vad man ska säga, men tungan slår en knut när du ska försöka säga det och du får hjärnsläpp. 
Hur länge till kommer jag att orka.. och när kommer min bubbla att spricka ?
I will never know.

Fina fisken!

nyss kommit hem från en trevlig promenad med min bestie! alltid lika kul och få snacka skit om en massa grejer. När man väl börjar så kan man inte sluta.. helt enkelt ! 
min pappa fyller år på lördag, så då blir det finbesök, dock så vet jag inte vad jag ska köpa eftersom att vi fick reda på att våran lön kommer i slutat ev augusti.. så jag är pank i en månad till! 
 
Sitter desperat och väntar på att det ska hända något intressant i mitt liv, men de gör det inte.. så jag har verkligen skrivtorka.. helt tomt i mitt huvud, vet faktiskt inte vad jag har gjort idag! mer än och jobbat. 
råkade fylla min stövel med vatten idag när jag stod och spola golvet inne i tvätthallen. inte direkt den skönaste känslan, så gick runt med en skvalpande stövel några timmar!
 
Ska nog sätta mig ner och glo lite serie (om jag hittar någon att kolla på) och vänta på mitt efterlängtade samtal och sedan försöka sova för att kunna komma upp imorgon bitti!
 
Bye 4 Now!
 
 
 

You may say im a dreamer, but im not the only one!

har hittat några underbara grejer som jag vill ha och kommer att köpa med tillåtelse från mi papi och mi mami! eller ena grejen iallafall. Den andra grejen ska jag kolla på innan jag köper den för att testa kvalité. 
ligger just nu och väntar på att sömnen ska slå mig och mitt rum ska bli kallt!
finns inget värre än att sova i ett rum som är 25 grader varmt! 
ingen åska på hela dagen, känner att vi har turen på våran sida, dock skulle det behövas lite regn men inte lika mycket som det är i sthlm. Och det är helt perfekt nu när det är kylligare på kvällen och närmare 30grader på dagen!
Ja, mer finns det väl inte direkt och säga när man har brist på sitt sociala liv.. 
jag umgicks med pojkvänen and some friends i helgen, hade det mys och grillade (Gottigott!). skulle ha gått på Salafestivalen men de blev inte så, för min pojke orkade inte röra sig utanför huset.. i don´t blame him.
söndagen var den typiska bakisdagen för de flesta i sala. så vi beställde hem pizza och kollade på shrek! mysiga filmer de! 
idag har det vart jobb som vanligt, slitsamt och mycket tröttande.. så ska försöka att gå och lägga mig nu så att jag verkligen kommer upp och orkar jobba imorgon. för imorgon väntar bussarna på mig haha!
 
 
 

Good songs makes me feel better!

Låtar som Verkligen får mig på bättre humör !!
 
 
 
 
 
 
 aja de är två av dom, de gick inte att lägga in de andra, har fel dator för de.. lägger in dom sen 
 
 
 

tråkigt

inget nytt idag, hade knappt något jobb att göra idag så fick sluta en timme tidigare. Fast jag känner mig mer slut idag än vad jag har kännt mig de andra dagarna.. kanske beror på åskan och regnet och det kvava vädret? Har bara ett ända avsnitt kvar av Awkward och de känns rätt piss.. eftersom att de är det jag har kollat på den senaste veckan varje dag efter jobbet!
aja jag får väl ta och skaffa mig ett liv, eller en ny serie att kolla på haha 
Bye 4 Now!
 
 

Friday Night!

min helg har varit helt okey till rolig till inte så rolig.
Jobbade till halv fyra i fredags, då jag skulle träffa upp my boy och hans kompis. Eftersom att detta jobbet är väldigt svett kallande så fick jag lov att ta en snabbt deo&parfym dusch, sminka mig snabbt som satan och byta om till mina vanliga kläder. 
Sedan for vi iväg till min boyz andra kompis och skulle egentligen ha badat i det varma vädret men de blev ändrade planer. Så vi grillade och tog första bussen in till Sala igen. Där de hade ordnat ett paaaarteeyyy - finare ord - träffade jätte fint folk och lärde känna nya, dock fanns det ju folk där som man helst inte skulle vilja se. Men annars så drar jag linjen över helt okey kväll! 
Vi vaknade kanske inte den bästa tiden igår men vi sov iallafall som stockar. vi gjorde inte så mycket under dagen förutom att ta det lugnt. Älsklings pappa bjöd med oss på bio på kvällen som han hade vart så uppspelt och se, rätt gulligt egentligen haha. Filmen var helt okey, blev skrämd ett par gånger - jag hatar 3D, inget fel på de..men inte direkt min grej - eftersom att de kom en björn från ingenstans och ljudet blev jätte högt så snabbt, så höll pop-cornen på att flyga upp i luften och ner på någon bakom oss..lyckligt nog så hoppade jag inte till så högt.. men jah hade en kille bredvid mig som kallas för min pojkvän som började as garva åt mig. Kände mig verkligen som en idiot!
Senare på kvällen så hände de någonting som verkligen fick mig på de sämsta tankarna, men lyckligt nog så hade jag sällskap som kunde muntra upp mig! Jag är verkligen lyckligt lottad ibland. Älskar verkligen mina vänner! min pojkvän! och jag kan inte glömma min familj, för jag älskar dom också..även fast de kanske är pist off på mig och blir arga på mig för min dåliga attityd ibland, men jag älskar dom! oavsett!

Awkward

Har kollat serien --> Awkward  <-- i några dagar nu, snarare det är det ända jag har gjort varje dag sen jag börja jobba.. haha.... Och jag önskar verkligen jag kunde vara en så bra skrivare som "Jenna" .. men inte på samma sätt dock. De skulle bara göra allting pinsamt för allt och alla. Iallafall om man får veta mina tankar och funderingar som pågår i mitt huvud.
Aja, imorgon så blir der jacuzzi night hos en av alla kompisar, prat och mys blir det! ska bli skönt och slappna av imorgon kväll .. eftersom att det är fredag och jag slipper att gå upp kockan fem på morgonen! Woohoo! 
 
Bye 4 Now

ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för IDA! + BILDBOMB!

bloggar så ofta som jag kan, eller försöker iallafall.
Idag var det mi tredje dag på sommarjobbet! trivs verkligen där. underbara människor och en superhärlig arbetskollega! - tummen upp - dock så är det inte världens roligaste jobb men man kan ju inte klaga nu när man aktiskt har fått något jobb. 
har äntligen fått tillbaka min gamla mobil som mamma och pappa tog med sig ner till Serbien för att laga micken på den, dock så fungerar inte micken när någon ringer till mig utan den funkar bara när jag ska ringa någon. Rätt konstigt, den börjar gå i pension efter bara ett och ett halvt år.. min älskling... 
har inget nytt på schemat förrns jag fått min lön, är ättså fattig den här månaden haha. Nya saker ska köpas.. men vad ? ;)
 
Love! Money! Party!
 
 
 
 
 

Why can´t you be perfect..

Helt ärligt så mår jag helt obalanserat. 
jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Blir sviken gång efter gång. Finns det någon anledning till varför? hmm.. finns väl saker som är "viktigare"
...Hahh... please..bull crap.
De svider att höra dina ord, de sätter sig som brännmärken på min hud. 
Sanningens ord må va hårda och göra ont ibland. Men jag tar hellre emot en stor sten i min mage än flera pilar i mitt hjärta. 
obalanserat kan jag säga att jag mår. för jag vet helt ärligt inte hur jag ska må i denna situation.
har diagnotiserat mig själv. Eftersom att min kompis mår precis som jag gör.. Och hen
har fått en "diagnos" från läkarn så känns det lite samma sak.
Finns ju såklart värre saker som man kan och ska oroa sig över.
nog om mitt skrivande. Behövde bara skriva av mig lite. 
 
 
 
 

Sol-Sol-Sol... VÄRME!!

sommar och sol! härligt väder och kalla drinkar. (svettigt..) nu kommer brännan fram.. eller ?
Under hela mitt "lilla" sommarlov så har det bara regnat och regnat och regnat. Och just precis sista veckan innan jag börjar jobba så kikar sommaren fram, så jag får väl ta och passa på med och bada, sola och allt det där man gör en hel sommar (fast på en vecka). 
just nu väntar jag bara på att vädret ska svalna lite så jag kan ta en lång och trevlig promenad med min hund. varför? jo för att det är varmt och jag vill inte ha en överhettad hund efter en halv promenad.
Sedan ska jag och syrran käka en efterlängtad vattenmelon som vi inte har ätit på ett bra tag. dock så är sveriges vattenmeloner så små och har knappt någon smak, om man jämför med dem vi brukar äta när vi är utomlands-JUMMIE!- 
 
Bye 4 now

RSS 2.0