This is not right..

Att redan 33 människor/folk... har kollat in min blogg och faktiskt läst den värmer lite inombord, att det finns människor som faktiskt vill läsa den här tråkiga bloggen om mig och mitt tråkiga liv. har setat vid datorn ända sedan jag kom hem så ska nog gå ner och ta en dusch. Kanske äta någonting som är gott och sen kanske jag ska sova. Fast det som har gått i mina tankar hela dagen är om min skola har studiedag imorgon. Alla andra skolor har det. Uppsala och sala.. men jag vet inte om västerås har det. Och jag vågar inte chansa för då kanske jag får frånvaro istället.. Har lite beslutsångest.
 
 
 

Mina Tårar Nådde Floden

Känner mig så seg i kroppen. Finns inget att göra och mamma hämtade mig från min älskling alldelles för tidigt.. känns det som. 
igår. igår var en av mina värsta kvällar på några månader. tänker inte ta upp det här. Kan säga att jag grät floder i någon timme eller tå, sen tänkte jag.. Det är inte värt det. ställ dig upp. va stark och bry dig inte. Men egentligen är det inte så lätt att inte bry sig när det faktiskt är någonting som kan krossa ditt hjärta i flera miljoner bitar.
Men senare under kvällen blev jag på bättre humör.. hade det trevligt. umgicks med trevliga människor och mindre trevliga människor. Kollade på film med min älskling och sen deckade båda två i hans säng. rättså mysigt. Nu ska jag väl kolla om det finns något snacks eller något så att jag inte somnar som jag redan har gjort tre gånger idag. ugh. Kanske senare så får jag sällskap av älsklingen. spela lite, mysa och sånt där man gör när man är med någon man äldksr sjukt mycket !! 
Bye 4 now!
 
 

Kläder Efter Väder Babe!

kuligt väder det är idag. När jag vaknade så såg jag att det regnade på ena sidan av huset och på andra sidan huset så var det sol. Lite skrattredatnde faktiskt men coolt. Åt en ordentlig frukost, städade rummet i 10 minuter sen tröttnade jag. Ska iväg till sala på marknaden om vädret håller sig. Annars ska jag bara iväg till min babe och mysa. 
Känner mig asbra för att jag satt med matten i 3 timmar igår. Även fast vi har den lättaste matten man kan få. Hade svårare matte i 9an. Så man kan känna sig rättså smart ändå. Och matte är mitt sämsta ämne..
Vad ska jag göra nu ? . Ska nog ta en dusch, göra mig lite finare och sen åka iväg till min älskling. Saknar honom som bara den även fast jag träffade honom igår. 
Har nog aldrig älkat någon å mycket som jag gör nu. För han gör mina dagar till dom bästa, tröstar mig om det hänt någon. står vid min sida hela tiden. snackar skit med mig när vi har tråkigt. Älskar mig även fast jag kan va en bitch!
 
 
Min prins!
 
 
 
 

Besvikelser är den största sorg man kan få!

ingen uppdatering på nästan hundra år. vet inte ens om jag ska fortsätta med bloggen eftersom att jag glömmer bort den hela tiden. 
Men saker har verkligen hänt mycket under den här sommarn. 
trodde att min så kallade dåvarande bästa kompis.. faktiskt var min bästa kompis men det visade sig att hon bara var en lögn.
Jag åkte utomland och såg när min Äldsta syster hade det underbaraste och vackraste bröllopet igenom alla tider! grät jätte mycket.
sen hände dock en tragisk sak. Min älskade gudfar dog. 2 dagar efter bröllopet. Så.. dagen innan jag flög hem var vi på begravning. Sen flög jag hem till Sverige. Mitt andra hem. var hemma i en vecka själv medans resten av familjen fortfarande var på semester. Skulle nog viljat åka till österrike med dem och kollat runt på alla äffärer. Men icke. Skolan började för mig och det är inte så att man vill missa första dagen. Eller?
Har träffat underbara människor. Finns också dryga fanskap som jag kallar för bitchar i min klass.. 
Kanske ska ha en sån kallad tjejkväll med mina brudar. Känner mig cool. haha.
Är lite glad också att jag snart fyller år. 

 
sommar, kärlek, saker som jag tyckte var coolt & my self

RSS 2.0