FML im a Bitch!

kanske är jag inte rolig nog för att ha en blogg. Jag är inte bortskämd. Jag reser inte så mycket. Även om jag reser, reser jag till samma ställe varje år. Inget nytt liksom... Jag har ingen systemkamera. Jag Hatar att shoppa kläder. Nu känns det lite som att jag är för ärlig. Men de är jag ju.. Kanske på fel sätt.
Jag är inte känd som Kissie, paow, Foki och alla dom där som tjänar pengar av att bara ha en blogg. De känns ju lite orättvist i det rättvisa.. Men aja. Sånt är livet.
Kände bara att jag behövde lätta på hjärtat lite. Så. Nu har jag gjort det och nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon.

Made in Manhattan !

Jag har inte direkt uppdaterat så mycket på sistonde, för jag har ju såklart vart lite lat. Och om jag skriver för mycket kanske ni inte orkar läsa allt som jag har gjort.
Så jag slänger in ett litet snabbinlägg om vad jag och min Lilla Paula Har gjort :)
Fredags- fredagsmys med skratt och musik.
Lördag- vi pluggade typ hela dagen även fast vi vaknade halv ett mitt på dagen. höhh. lyckade tjejer. Men sen kollade vi på film. Kärleken checkar in. Bra film.
Söndag- ska åka hem idag men. ja.
Imorgon- Ska träffa min underbaraste syster hemma hos henne i "Stora" Norrköping. Fira valborg med dom och sova där till tisdag och sen ska jag och andra syster åka hem :)
filmen Vi såg igår :)
Ja de va nog allt jag har planerat och gjort. ha de gött.

Video Nr 3

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och gjort en video till er! När jag och min kompis sitter och pluggar.. men inte får så himla mycket gjort :)

Kommentera gärna! :)

....


När du älskar, blir du sårad.
När du blir sårad, hatar du.
När du hatar, försöker du att glömma.
När du försökrer att glömma, så börjar du sakna.
Och när du börjar sakna, blir du plötsligt förälskad igen..Dop nr 2 x2

Jag är typ världens lyckligaste tjej, men ändå inte. Liksom bara för stunden.
Fick ett par nya skor och konfirmations klänning av mamma igår.
Vill inte lägga upp några bilder på dom för då blir det ju ingen överrasking sen när jag konfirmerar mig och lägger upp foton.
Om drygt 3 timmar ska jag på dop. HIHI. Min underbara kompis katja ska döpa sig Och Felicia då. Kan inte riktigt namnet på deras bloggar, Men är verkligen riktigt lycklig att hon ska döpa sig!!
Måste gå och klä på mig nu annars blir mammi riktigt arg på mig..

Say hello to farsello in 3,2 Swaggie..

Jaoop! sitter bara här och väntar på att timmarna ska flyga förbi, Skolan börjar imorn. Yeeey! Fast en liten grej. De är typ, jag vet inte, men vi har några inställda lektioner. Sen ska vi till nån teater tjosanhejsan på torsdag & ja kolla på teater. Orkar inte gå tillbaka 0.o Blää =S
Skola + Plugg = hjärnblödning


Nej, måste nog gå och duscha eller vad jag nu ska göra innan jag ska tillbaka till fängelset. Hahh. Im fuuuuni-happy feet 2- jaja back to real life, jag har ingen aning om vad jag ska skriva nu så jag fyller ut det med att jag skriver de här och lägger till en bild efter de (: im happy and i know it


Low&high

Nu kanske inte jag var tillräckligt tydlig här. Kommentera, vill ju ha frågor. Är de inte de Frågestund går ut på? eller. Låter er fråga på ett tag tills jag har fått enough kommentarer- haha jag skojar men lämna gärna en när ni kollar in bloggen- vilken random fråga som helst är välkommen :D CIAO
Ganska gammal bild. :)

F**k

Nu känner jag för att säga de här.. HEJ HEJ BLOGGEN !!<-- (bitchig attidyd) Mahaha kände liksom bara för att skriva de liksom. Hade tänkt att kanske fixa lite med läxorna, men Jag liksom sitter fast och inte gör nånting :/
Får verkligen ångest att inte dom har lagt ut bilderna från stiftkonfirmand-dagen, har väntat länge nog tycker jag. Salas har ju kommit ut & K kommer väl iallafall föra S .. eller? :S
Men om 2 veckor ska vi iväg igen till Rättvik på typ nån konfirmand helg med över 100 kanske t.o.m över 200 som ska upp dit under heela helgen & då ska vi börja plandera vad vi ska göra på våran konfiramtion !! :D
Jaja ska nog ge mig nu så att jag inte avslöja så mycket. Om Jag orkar så kanske jag kan lägga upp min berättelse på bloggen.. om jag orkar. :) hej så länge SWEETIES! :D

FrÅgEsTuNd !!

som alla andra bloggar brukar ha så tänkte jag också göra en bara för att jag har tråkigast i världen!
Dags för frågestund mina UNDERBARA läsare, fråga exakt det ni känner för så svarar jag. Öppet och ärligt på alla frågor :)

videovideovideo

vill göra en video, men kan inte.. eller jag orkar inte.. Har inte orken nog att spendera tiden med datorn i fem timmar.. Blläääää tjolahopp !!

Gun shot ;OOOOOOOOOOO

kommer inte på något att skriva! Har liksom inga nya nyheter! jo kanske lite, fick ju gå 5km för att komma hem i tisdags kväll. Annars har det inte hänt så mycket under denna vecka. Men jag ska nog gå och hjälpa min syster med att baka klart dom där förbaskade pajerna :) bild på ägg & paj senare hoppas jag !
de ska vara roligt att baka!

banan..

Jag har inget att säga mer än att scones är goda och jag sitter hemma hos sara och har bakat dom muuuuums :D hejdå

lalala påskägg lalala

gu så längesen de va jag spelade piano :D trodde jag hade glömt alla noter men jag kan faktiskt en hel del! Känns så skönt att bara sitta och knappa på pianot, i know, it sounds weird :) aja.. men tänkte kanske ta och spela in när jag gör bort mig.. höhh. Jadu :) ska jag de? leave a comment ;)

Well i don´t give a shit

varför ska brudar alltid vara så perfekta?.. dom ska alltid ha smink på sig, piffigt/puffigt hår.. fixat naglarna.. Ja massor med saker man kan rabbla upp! Om man säger så här.. i don´t give a shit.. Hatar när folk liksom överdriver med allt, de är liksom inte jag som blir gammal av de. Men gud nu känner jag mig jätte elak.. Men jag pekar inte ut någon av er läsare. Men om ni tänker efter. Varför ska vi alltid vara så perfekta? så smala? så snygga?.. listan flyter på, men vaför ska vi behöva lida oss igenom allt detta. Mensen,graviditeten, brösten börjar växa.. Ja allt det där.. fundera på det och lämna gärna en kommentar om era funderingar :)
Kramisar!

1:a april

Har haft en riktigt "stor" disskution med min hjärna för någa minuter sedan.

Hjärnan- varför ska det snöa den 1:a april för?..
Jag- Gud kanske spelar ett spratt med oss.. :D
hjärnan- du är ju dummare än en gås!
Jag- Nej för gäss har fjärdar & får gåshud... wait a minute.. your right!
hjärnan- suck -.-


Jag vet.. my life sucks :D

RSS 2.0