Duschen NÄSTA !!!

Skriver sen när jag kommer ut ur duschen x) <3 love u guys !!

i know...

just nu går min statistik upp och ner, verkligen som en bergochdalbana, så om ni har lust och kanske tipsa era vänner att checka in min blogg och kanske lämna en kommentar eller två så skulle jag bli överlycklig!!
chingeling

One Direction - What Makes You Beautiful

Har liskom fastnat för den här låten!
Den får mig glad på något sätt :)
Tror jag börja gilla 1D ;)

baby you light up my world like nobody else ;)

This is driving me CREAZY !!

Min klass ska skriva en berättelse, en omgjord verision av Rovinson Crusce!
gissa hur svårt de är att komma på något bra ?! jo ganska svårt ! för vi ska göra en 8 sidors power point och "boken" vi ska göra ska typ vara "barnbok" såå irriterande :(
Såå behöver lite hjälp med idéer ? :)
om ni har lust och hjälpa mig.. kommentera gärna :)
Tack och hejdå x) <3
#HappyNSN1YearAnniversary ♥ :)
juste idag är de exakt ett år sedan NSN kom ut på bio dukarna :) (dock inte i sverige) men, men grattis Ändå :)

Justin lurar ett par tjejerHaha Fick bara lov, tycker den här är så sjukt grymt rolig xD ni kanske inte tycker de men i have NO life ! :D kommentera gärna vad ni tycker om den :) ?

None Of This !..

Hmm, vad ska man säga?
jag hade prov idag, de gick ju som de gick.. alltså inte bra.. fick värsta blackout:en och jag sa till lärarn att jag ville göra ett omprov och hon Ba: "du fick ju massor med tid att plugga på lektionen och hemma, varför utnyttjade du inte tiden?!" och jag svarade: "JAG GJORDE JU DE!!! MEN INGENTING FASTNADE!!... och sen fortsatte de, men jag tänker inte säga något mer. Om ni bara visste hur dålig plugg miljö jag har i mitt rum och på nedre våningen går de inte och sitta för där sitter min mamma och pappa och pratar, eller så kollar dom på tv (på hög volym), jag vill ha tyst när jag pluggar! de går inte och sitta i köket heller. Ja men då får jag väl ta mig fan och sitta ute i kylan eller inne i en garderob !
De börjar bli sent nu, ska upp tidigt imorgon och de ska ni också, så godnatt alla käraste !!i love you guys so muchA rainbow has thusen colurs and one of them is YOU

Snälla, ta tid och läs detta !..
Allt kanske känns fel ibland, men om du tänker efter, så är de du, bara du som kan fixa problemet själv, du startade problemet.
Ingen annan är som du. Var dig själv och låt ingen, då menar jag INGEN trycka ner dig.
De finns sånna i världen som är så dumma i huvet och inser inte att det kunde vara dom. Det kunde vara som som blir nedslagna, bli kallad fetto, spinki, dvärgen... och allt annat som går att säga, men ändå så tänker dom inte efter att ett sånt ord. Det säger över tusen meningar. Det kan kännas som ett slag i magen, en kniv emot hjärtat eller att mista sin alra bästa vän!
Så snälla för min skull. Låt ingenting hända dig. Jag kanske aldrig har träffat dig, elle kanske inte känner dig som andra gör, men allt dom är fel, de kommer ut tillslut ..
Tack för att du hade tid att läsa detta

do you feel it..

Can it be..

Det är någonting speciellt med just dig, Du strålar extra mycket när du går förbi, du lyset upp min dag, jag ler inombords när jag ser dig. Ibland kanske jag t.o.m rodnar. Allt blir bara mycket bättre med dig i närheten.


can it be love ?
Have i faal in love ?

Just dance.. 3

Alla vill ha det som är ouppnåeligt. Im i right?
Jag t.ex vill ha just dance, egen tv, större rum, walk in closet ect. Men allt de där går inte att få. Håller på att spara till just dance just nu, får mina 200 senare den här månaden så då kan jag köpa spelet själv, men pappa har redan sagt att han ska köpa det när han köper tv. alltså antar jag nu i veckan!
Åh första gången jag fick spela just dance 3 var hos Katja, ångrar verkligen inte att jag spela de spelet ! OMFG! hihiHar överskottsenergi och fryser samtidigt. Visst är jag normal ?
nog snack om saken.
här kommer trailern ;)


´DUMBLEDORE YOU`RE ALIVE!´

Min Absoluta favorit!!! xD

f*** life !

i can´t say that im sorry when im not !

LoL happens sometimes !!

om jag ska sammanfattahelgen kort så..tror jag nog att de kommer bli ganska långt, haha nej men nästan. kan man säga ..
FREDAG: Åkte direkt till min syster i v-ås, skulle egentligen bara ha hjälp med att plugga och kolla på film, men vi hade fredagsmys också. Jag, Big, Krille och krilles kusin Mangnus. Först så stack vi iväg till Krilles jobb och kämtade honom, sedan åkte vi till ica-ettan och hyrde film och köpte massor med onyttigheter ^^. Efter de så beställde dom pizza. Sa ju dem, onyttigt. hihi.
När vi kom hem så åt vi lite, sen så kolla vi på nån jätte konstig film, tror den hette dirty movie
sen kollade vi på Bad teacher. den ägde fan. Älskade den.
Ja sen visste jag inte hur jag skulle komma hem så jag sov hos min syster. Ja de va fredag.

LÖRDAG: gjorde nästan ingentin, lät krille sova till 16.45, inte illa. Men han var ju uppe halva natten, men usch va varmt dom har de i sin lägenhet! lekte lite med Ninja också. sen kom mamma och pappa och hämtade mig. Vi åkte sedan till Deras kompisar nere vid Erikslund. Va där till typ halv tolv. Ja inte så mkt gjort.

SÖNDAG: Inte så mycket gjort idag. Ska plugga lite, kanske va med sara och senare ska ja duscha, skola imorn ju. hihi ^^
lillskiten !
hihi HEJDÅ :D <3


RSS 2.0