Damn you Anigif !

försökte mig på anigif idag.. de funkade när jag testade i programet, men antar att jag sparade filen fel.. Hehe.
så de är bara 2 vanliga bilder :/
synd, för dom blev riktigt bra :O
Aja ska sova nu "stor" dag imorn ju ;)
haha nattinatti

im so up top !

cuse i had a bad day

såhär tråkigt har jag ...
och så här

Beautiful life !

är inte livet underbart? gick faktiskt runt och grubbla på de idag, alla lever bara en gång och alla är olika. Stora som små, runda och smala. Men alla är ändå guldvärda. Jag är inte heller perfekt, men jag är mig själv. De är nog det ända man kan kräva av någon. "var dig själv, ingen annan." Men liksom, hur kan man vara någon annan.. Ja, haha svår fråga. Men om man är sig själv blir man accepterad för den man är, inte för den man vill vara.
Sitter nu och lyssnar på hur falskt min syster sjunger.. så ska nog ta och proppa in headsetet och lyssna på ljuv musik, och kanske plugga lite till biologi provet som jag fick reda på i lördags.. BRA DÄR!
Men ska nog plugga lite, sen gå ut med soporna och sedan... vet inte :)
i tkink im in love...
hehe jag kör fjortis-style idag ;)

yeah!

har lite tråkigt ..

dagens låt:

Jessie J- who you areförkyld anka

skälet till att jag inte bloggar så mycket är ganska privat, men ska fösröka lite oftare nu.
Men Aa, har vart sjuk nästan hela veckan nu, jävligt jobbigt med förkylningar säger jag bara :7
höhö. har vart lite halv lullig och haft så jävla ont i huvet. ursäkta för att jag svär, men det är så jag uttrycker mig liksom, tycker inte att jag har så mycket att skriva om. Kanske är för att jag inte tänker när jag skriver, skriver de jag kommer på xD
Bort med det onda och in med det goda, eller hur?
ska nog gå och klä på mig nu, har setat i pyjamas heladagen och ska fixa sysslor mamma har bett mig om.
hejdå kära läsara x)
dagens låt

Lulliga ida

tänkte vara ärlig nu. Jag försov mig imorse. Okej de var inte första gången de har hänt men de är ju inte så jätte kul när alla frågar vart man har varit. skitsamma de händer alla nångång. eller ?
Va down stairs igår och tränade lite konditionsträning och styrke, kanske inte ansträngde mig så hårt för jag har inge träningsverk nånstans. Är det nån av er läsare som kan någonting om satsdelar? för jag kan "ALLT" om de. Or NAAAT.
Känner mig lite halv-lullig just nu har liksom typ ingenting att göra mer än att klä på mig och borsta håret sen kanske sätta mig vid datorn igen och vänta på bussjäveln.
juste angående min poster vägg som jag skulle ha lagt ut för ett tag sen... Jo de är så att jag har plockat ner alla posters och gjort om, så nu har jag en hel vägg full med justin bieber, och resten av väggarna är de dom andra ex. demi lovato, jonas brothers, selena gomez, 1D, kesha, rihanna, lady gaga, jedward, ian somerhalder.. Aaa och många fler. Jag tog ju inte ner postrarna med vilja, utan min syster och jag skulle hjälpas åt att städa varandras rum och då ville hon sätta upp postrarna som hon hade köpt i tyskland till mig :)
och så slog vi vad om vem som kunde hålla sitt rum renast längst tid, eller snarare sitt golv renast. Hon skulle få ett iphone skal och jag skulle få someday parfymen, om nån av oss vann alltså. Nej men tiden flyger ju iväg när man gör ett inlägg, måste gå och klä på mig nu och sedan börja dra mig mot bussen. Chao så länge :*
gammal bild. 1 ½ år sedan

Pici 4 år

har inte uppdaterat på över en månad känns de som, men eftersom att min systers kompis ber mig att uppdatera min blogg oftare så ska hon få som hon vill.
Sov hos sara igår från idag, sedan vi halv 2 idag åkte vi till erikslund shopping center för att ja.. shoppa. Men hade inga pengar så handlade ingenting mer än värme ljus.
Vi åt världens godaste buffé, kina/thai mat Mmmm..!!
Sen efter att vi hade ätit så kollade vi runt lite till och sedan gick vi över till ikea och kollade lite, slutade med att vi köpte massor. haha. Sara köpte en tavla som hon och jag ska fylla med småbilder på oss två, så ska nog ta och duscha av mig och gå över till hennes place och ta lite kort, skriva ut dom och klistra fast dom på ett papper. Nej nu ska jag skynda mig in i duschen och försöka hinna innan klockan blir för mycket. smell ya later.. !!

syster med på bild :)

juste. Grattis pici på 4års dagen !!

RSS 2.0