I can´t complain when i´m near you..

(läs texten medan du lyssnar) !
It tingels in my stomach.your standing behind me, you have your arms around me and whispers in my ear....Baby, you are the only thing that light up my world.
Maby love is that warm feeling inside off your body, when he/she tuch you... you get worm inside, and you just wanna melt..melt like chocolat. That´s a special feeling and you know that.. maby you don´t think your in love but deeply inside you are. after days. you feel the hot feeling when she or he is comming over and speek to you.
Think of it.
one day..
that girl or boy.. is going to stand right in front of you.
don´t walk away.. take the chanse.
Look at you, think to yourself "i´m beautiful"
courage to take the first step.
Nobody is like you. Remember that!
you can love what ever, who ever you want! Nothing can stop your feelings.


Ljuvliga Söndag!

sitter nu i min tråkighet och gör "läxor" ne, men jag sittermoch skriver på min robinsonad. Baa för att jag inte har ngt liv och jag är den tråkigaste som finns... Nej men igår var jag på konfirmations repetition, där vi då övade på våran presentation, Ja.. Jag spelar ju då en jätte tjock idrottslärare. Men tyvärr så glömde jag mitt rekvesita igår, så jag kunde inte spela så jätte tjock. Men jag hade en kliande filt instoppad under tröjan haha. Nej men nu är min paus klar.. tillbaka till mitt skrivande.
CHAO!!


Jag är

Badrummet är snart klar renoverat ! JIPPI till de !! :D Sitter nu och gör lite läxor med sprängvärk i huvudet. tummen ner. Gu så tråkig jag är, men de här är ingen dag att skriva någonting roligt på. så ehm.. ja. Jag är rättså tråkig idag. de har typ inte hänt någonting under veckan. Vi har verkligen STOR städat. Annars har jag väl gjort de som andra ungdomar mellan 13-18 år gör .. antar jag. hehe.

Från Lång Till Kort!

knäppt. Igår fick vi reda på att vi skulle få sovmorgon om vi skickade in en uppgift i tid. Och senare på eftermiddagen fick vi reda på att våran matte är inställd! Så vi har sovmorgon till klockan 10 eller våran svenska börjar klockan kvart över 10 menmen... Lite synd är de ju. för jag Sitter ju i skolan nu och väntar på svenskan för min pappa hade ingen paus innan klockan tio och de tar en kvart att ta sig in till stan och jag bor ju mitt ute i ingenstans. Så jag tog 9 bussen in... Jepp. Sen förra veckan fick vi reda på att elevensval för hemkunskap var inställd. Happy girl! går från 10-14.05 YEY 4 timmar i skolan! HAPPY!!!!
__________________________________________ingen bild______________________________________________

RSS 2.0