Chill.Chill.Chill!!

 
 
Rättså underbar vecka! för det första så är det mig och min älsklings årsdag!! 1 år. helt otroligt!!
för det andra så ska min skola till jönköping på onsdag, sen är vi lediga på tordsdagen sen på fredagen har vi praktik. veckan efter det har vi höstlov. Sen har skolan flyttats över närmare stan. Vi ska åka och kola dom nya lokalerna imorgon eftermiddag efter skolan. Ska inte glömma att mig storasyster fyller 23 år på onsdag. ska dit i helgen också och fira henne !! saknat henne otroligt! 
 
 
 
 


No worries

Jag har hört en massa saker. Att folk inte vill ha mig där för att jag är så jävla sur av mig? Snälla.. Om du nu har sett det en gång för att jag har haft en dålig dag så behöver du inte få alla att hata mig. Herregud.. de sårar ju mig. Tänk på de, jag har också känslor. Jag ska inte behöva sitta och gråta för att du sagt någonting som får mina kompisar att avlägsna från mig. Jag kan inte förklara känslan. Men jag är så arg så att jag vill slå sönder min vägg, men samtidigt så jävla ledsen så att jag bara vill sitta i ett mörkt hörn och smälta bort i mina tårar.

Danish - Le igen

förlåt mig!!!

skrivtorka!

Jag uppskatta att ni läser mig blogg och så.. Men skulle gärna vilja veta vad ni vill höra från mig? Vad ni helst skulle vilja läsa?
en kategori.. eller någonting som rör mig. Om ni bara lämnar en kommentar så ska jag genast snappa upp det och skriva om det. För jag vet inte direkt vad jag ska skriva om på min blogg.. Tack! :)

..Love..Love..Love..

Det här är inte till någon och det är inte direkt riktat till någon. Men om du börjar tänka på någon när du läser det här.. så vet jag att det finns kärlek ändå inom dig.
 
"...Förlåt för alla gånger jag svikit dig.
Förlåt för alla gånger jag hatat dig.
förlåt för stunder jag varit så dum, jag har tappat balansen men du tog mig upp.
förlåt för alla gånger jag svikit dig.
förlåt för alla gånger jag hatat dig.
förlåt för stunder jag varit så dum, jag har tappat balansen men du tog mig upp..."
 
för jag älskar dig. Jag bryr mig för mycket om dig. Du är min. Jag är din. Och jag vill att det ska vara så. Jag vet att bråk inte går att undvika, tårar går inte att ignorera. Men du vet att det finns fina sidor. underbara sidor. Alla puss och gull stunder. Hålla din hand, kyssa dig överallt, skratta med dig, bara få känna din värme och din närvaro kan göra mig´n dag så mycket bättre. Du gör hela min värld lycklig. du är mitt allt, du ÄR hela min värld!
Hur mycket man än försöker så går det inte få någonting som man gjort ogjort. Bara försöka att gå vidare. Du kommer möjligtvis att aldrig glömma hur mycket som kanske har sårat dig. Men jag kommer inte heller att glömma det. Jag vet att det kommer upp när vi bråkar. Men det går inte att undvika när man bråkar eller tjafar.. Man använder det som hot för att få dig att må sämre för att vinna argumentet. Och för att man blir sårad än av det som faktiskt har hänt.
 

i can´t hate you beacouse your mad. I can hate myself for making you mad.
 
 

Nej.

Skakar som om det skulle vara något seriöst fel på mig. Men. Det kanske det är och det finns alltid anledningar till och vara arg som jag är nu! Riktigt jävla pissed off, men fan sårad samtidigt. Att försöka dölja allting framför sina kompisar funkar. Ibland funkar det på familjen. Men du vet att du inte kan dölja det för dig själv, släppa ut det inne på ditt rum lättar jäkligt mycket. Att bara sitta och släppa tårar funkar. Att prata med någon .. kan funka, men jag väljer att hålla vissa saker inne. 
Kärleken.. Det är nog det sämsta, men ändå det allra bästa som har hänt mig. Oavsett ont ellet gott, så vet jag att det kommer bli bra.. Men bli sårad, sårad och sårad. Måste få en ursäkt någon gång. för jag sitter här och väntar på att jag ska få min ursäkt/förlåt. Men den kommer inte.. Vart är den? när kommer den?
 
Förlåt. Jag är jävligt dyster,trött och ledsen. så om du inte förstår inlägget.. så kan jag inte hjälpa dig.. för jag skrev bara av vad mitt huvud hade och säga.

RSS 2.0