Green Coffee Bean kapslar

idag har varit en lång-kort dag. Hur ska man säga.. gick länge men det kändes kortare.
Åkte hem till min pojke och försökte få honom att gå och träna med mig, men han har "slarrvat bort" sitt gymkort.. eller något. Jag vet inte. Så det blev en liten promenad istället.. även fast jag hade uppskattat lite svett och adrenalin kick. Men imorgon kör vi fullt på och då ska jag däremot svettas tills jag blöder. - bara ett uttryck, skulle börja gråta om jag började blöda - Ska iallafall göra mitt bästa!

Häromdagen när jag kollade runt lite på olika sidor, så dyker det upp en en liten ruta där vart det stod om någon viktminskning. Och jag är alltid nyfiken på en massa saker som man kan tappa vikt med. Då kom jag in på gymrossistens hemsida och började läsa om några fettförbrännings piller. Har läst inehållet och en massa annat. Jag har t.o.m vart inne på youtube och kollat på före och efterklipp när dom har tagit dom här så kallade "pillrerna!
Och eftersom att jag har testat alla möjliga sätt att gå ner i vikt på, så tänkte jag.. "det kan va en hjälp på traven att få din motivation tillbaka..". Och nu efter dagars av tänkade och funderande, så har jag kommit fram till att när Green coffee Bean "pillrenrna" finns ute på lagret igen så tänker jag ta mig fan i köpa en burk och testa!
 
 
 
 
 
 

Riktigt arg!

har inte skrivit på ett tag MEN någonting som gör mig riktigt arg.. är lögner. Lögner som kommer ut på internet! Hur kan folk skapa en sida om så kallat "skvaller" i en liten stad där alla känner/vet vem alla är. visst det kanske var ett tag sedan. Men jag var med om samma händelse i somras och jag förstår mig inte på när folk kan sjunka så långt och skapa rykten om folk. Bara för att. Om du ska säga någonting elakt eller vill skapa ett ryckte om mig eller någon annan kom fram till mig säg det framför mig .. så får vi se hur jävla tuff du är då.. 
 
- Fuck You Bitches! -

RSS 2.0