Onsdag...

ush, fy och blä !
imorse när jag vaknade upp så mådde jag skit illa, nästan så jag spydde :(
så de blev att stanna hemma idag.
Så jag kanske sov till halv nio,nio och gjorde ordning lite i köket, så nu ser de nog snyggt ut.
sen kom pappsen hem och hade köpt potatis grattäng och kyckling..baugetter :D yum !!
sen, eller ja kanske nu, så ska jag ta mig i nackskinet och sätta mig och plugga, så jag får nånting gjort.
senare i helgen om jag har tid så kanske jag och min "vännina" (happyface) ska åka till västerås och handla julklappar till släckt och vänner.

jag önskar mig:
one pece USA
ipod
someday parfym
en egen tv på mitt rum som funkar
ahh listan är lång. jag vet, man kan inte få allt här i världen, men lite kan man ju önska sig.




vad önskar ni er i julklapp?
kommentera gärna ;)

Tron Legacy !

Jag vet den kom ut för kanske ett halvår sedan, men jag såg den inte förrns typ i oktober i år.
och den är ju okey.. okejdå, Bra.
för alla er som inte har sett den och inte tycker om action filmer tycker jag ska se denna, den är en action film men Aa, jaag tänker inte avslöja nånting. kolla på den. :D
(snabb inlägg)

Tisdag

Sorry för dålig uppdatering. Jag ska vara ärlig, Jag var inte på bästa humöret igår för att blogga. Allting känndes piss, allting runt om mig var irriterande. Men nu är det en ny dag och jag kan starta om.. bara ingenting kommer ivägen.
studiedag..vem fan har studiedag på en tisdag..? jo jag, eller våran skola.. ganska skönt men ändå inte liksom, för imorn är de ju onsdag och de är skola, de e typ som att vara sjuk men ändå inte.
ni kanske blev lite förvirrade nu, haha de blev jag också. Men ingen klagar, eller ?.
Min syster kom just in och bad mig fixa fint köket innan mamma kom hem så ska nog ta och klä på mig och göra de, så att ingen blir arg och börjar tjaffsa.



see ya later aligator.

Regn efter regn efter regn efter regn...

Godmorgon Sverige!
När jag gick upp imorse och kolla ut så ville jag bara gå och lägga mig igen och sova bort hela dagen tills de hade sluta regna. Inte de bästa vädret man kan vakna till när de är 1:a advent :(
men aja nog snack om saken. Dock så tror jag inte våran familj kommer tända något ljus ikväll. de blir nog bara lite mys framför tv:n, kanske kolla på en film, eller något. vad ska ni göra denna "underbara" 1:a advent ?
kommentera gärna :) de gör mig bara glad :D
Bye 4 now !

lång kortdag

Nu har hela dagen gått. puuhst! om man räknar ihop de hela har jag faktiskt inte gjort så mycket idag, känns som att tiden inte går som den ska i mitt huvud. Ibland.
Om jag kortfattar de hela har jag: vaknat, ätit en snabb frukost, städat och gjort rent huset, umgåts med min syster, råpluggat, kollat på film, och nu sitter/ligger jag här och bloggar.
Juste kanske för nån halvtimme sedan så såg jag en underbar bild med justin och jaden.(ganska gammal, men jag älskar den) Jag vet ni kanske tycker dom är fula eller kanske inte tycker dom sjunger bra/ bra skådisar. Men de är mina bad boys liksom.. haha nerå, men nästan.
bild nedan :D






Min Första GIF bild :D

haha fett stolt just nu :D
kanske kommer fler vart efter :D
men nu ska jag dra och kolla på film :D <3
Bye bitches!

Luften är slut!

Nu har jag hårdpluggat i 2 timmar. de känns ganska rättvist ! Nu har jag bara bibeln i hjärnan.
Känner mig väldigt yr dock. tror jag har andas (stavning) in all luft i mitt rum, så ska nog ge mig för idag.
min lilla vovve har ju också gjort mig sällskap, så har inte känt mig så ensam. dock så är min mobil död nu så den ligger på laddning. kommer inte vara social på ett tag (:
nämen gud vad jag "snackar" jag ska låta er ha en fortsatt trevlig helg, för jag vet i alla fall att jag ska ha de, ska nämligen jag! Men kan inte bestämma mig om jag ska kolla på:


hopplös och hatad av alla

eller



Mr. beans semester

Hälften klart (So)

Nu har jag dragit mig själv i örat och sattit mig ner och pluggat en bit, eller snarare en bra bit. känner mig ganska stolt över mig själv :)
Bibel plugg är inte så enkelt som jag hade tänkt mig men hälften är i alla fall klar.
Men jag kan inte koncentrera mig ordentligt (stavning) eftersom min syster har dragit hem en kompis och dom sitter och spelar på keybordet på högsta ljud, ibland skrattar dom så högt att man kan tro att dom har sattit på en sån här grejsimojs som man skriker i, i stora folkmassor. Men som tur är kan jag skruva upp musiken på högsta volym och fortsätta med arbetet.
back 2 work CHAO



Bye bitches!

är jag efter

tror jag är den ända i världen som inte sätt "Breaking down" känner mig lite efter, men tror nog att jag ska dra med mig nån kompis nån gång och kanske kolla på den.
Nä men nu ska jag nog lägga ner med facebook och bloggandet för ett par timmar och bara använda wikipedia. plugg på högsta nivå, kan man säga.
bye 4 now :)

Happyface !

Nu kan jag äntligen börja blogga igen! har inte direkt saknat det men kan ju vara lite kul om jag får säga de :D ..
Aja tänkte bara tacka min syster för den underbara designen till bloggen den är underbar !! checka in hennes blogg HÄR!
e  

RSS 2.0