oturen faller mig djupt in i hjärtat!

Förkylnningen kom som ett sla i mitt huvud. Alltså som en chock. Däremot så kämpar jag emot snuvan och vägrar att använda nässprey och det verkar funka för min näsa verkar ge med sig. 
Funkade rätt så bra för mig igår eftersom att vi hade profildag och vi var långt borta från skolan och västerås, det var bara klassen och hundarna.
idag har inte hänt så mycket, kommit hem, druckit min sötaste kopp med kaffe jag någonsin har druckit (ugh) pratat med syrran och bebis i skype, sedan har jag bara nördat en massa serie. Min kropp orkar verkligen inte med en massa gående och arbetande just nu, och som oturen faller mig i hjärtat så har jag praktik imorgon, där hela min förmiddag går ut på att gå promenader och städa en massa. Men de är bara och dra sig själv i öronen och tänka positivt.

2015 is MY year!

Hur mycket man än försöker och hur mycket man än vill det, så går det inte. De är som at någonting är i min väg, en vägg? en mur? Jag kommer inte frammåt med det jag vill. Jag vet att de är psykologisk att jag känner så. Men hur ska jag kunna övervinna något min kropp och mitt huvud säger ifrån?
Allt jag vill är att för en gångs skull klara av något jag har påbörjat. Avsluta det och vara stolt över det, men hur...
Frågan ställer jag mig rätt ofta nu det senaste året (2014), hur ska jag klara av detta..Du vill och du kan, men vad hindrar dig?
Jag blir så frustrerad på mig själv, jag vill och jag kan.. men vad hindrar mig...
Det som stoppar mig från allt detta är mitt huvud.. Och om mitt huvud inte vill, så vill kroppen inte. Så är det, det huvudet tänker gör kroppen. Så enkelt är det.. Så hur svårt kan det egentligen vara att omvandla negativa tankar till de positiva? För er kanske det låter enkelt, men för mig är det ett jätte stort steg i mitt huvud alltså. Men jag försöker, jag försöker så många gånger att det bara får mig sämre. Det jag behöver är stöd. Stöd från folk som står mig nära som säger att jag kan klara det! att jag på något sätt kommer att klara hela min resa genom livet. Jag kommer ha det bättre, jag kommer att må bättre. Det är iallafall min motivation. 
Jag ska göra 2015 till mitt år, så småningom!!


 
 
 
 


Let it snow, let it snow, let it snow!!!!

Har setat inne hela dagen för att det har snöat och blåst väldigt mycket och bara för någon kvart halvtimme sedan så slutade det. Nu ligger snön fint på marken och lyser upp mörkret. Man får väl hoppas på att det stannar kvar ett tag. 
Jag sitter också och funderar på vad jag ska laga för mat eftersom att det inte finns något färdiglagat. Sitter också och väntar på att D ska vakna så att jag slipper och sitta själv och kolla på film. Denna dagen har inte direkt vart den bästa men den har varit mysig, iallafall med all snö som har fallit ner! 
Väldigt torrt inlägg, men så går det. Finns ingenting nytt som jag vill dela med mig. 

2014 in a nutshell!

Jag kan fin kamma mitt 2014 lite. 
Jag tjänade min första lön på mitt allra förtsta riktiga sommarjobb, där jag trivdes jäkligt bra dessutom! 
Jag har brytit lite mot päronens regler, som jag inte borde gjort men jag kan inte säga att jag ångrar det.
Jag har uppdaterat min garderob lite, brukar vara väldigt dålig på sånt eftersom att jag hatar att shoppa!
Jag fick en fräsch ny start med skolan. Det har gått riktigt bra, inga f varningar och jag börjar tycka om uppgifterna vi brukar få, iallafall vissa av dem. 
Jag har varit ledare för ett ridläger för barn mellan 7-13 år riktigt roligt faktiskt!
Jag har blivit moster till en underbar liten unge!!
Jag och min pojkvän har vart tillsammans i över 2 år! 
Mitt nyår var väl dock inte det bästa men det funkade. Firade med familj och vänner. åt jätte god mat, kollade på raketer. Helt okej helt enkelt.
jag har vart på en special vecka med skolan där jag lärde mig mycket om hemvärnet och hur tjänstehundar jobbar.
Jag har fyllt 17år!
jag har också vart på hemvärnsmässan, pratat med millitärer från alla olika städer, klättrar i lastbilar och andra saker som dem har, hållt i vapen, bärt utrusting! riktigt roligt!
 


De känns som att allting har sin vänding! Jag vill att min vänding ska leda till någonting positivt.
 
 
 
bilder av mitt år laddar jag upp någon annan dag, för min dator vill inte samarbeta med mig jus nu.
Eller gå in på min ----> instagram <---- och kolla!

 
 
 
 

RSS 2.0