Sportlov!!

Har under dem senaste 2 veckorna (7-8) vart på praktik i Norrköping hos en av min systers kompisar, då hon ganska nyligen startade upp ett hunddagis ville jag se hur hon har det där och hur hon gör med allting. OBOY vad kul det var! då alla hundarna kan gå ihop så är dom lösa på promenad, alla är gullvänliga och väldigt lätt hanterade. Och därför kunde jag också ta med mig min hund dit för att testa om hon förändras någonting under veckorna (psykiskt och fysiskt). 
Trött i huvudet det blev hon allt, hundar överallt som hon inte är van med.
Har också tänkt över vissa beslut jag möjligtvis kommer att ta i framtiden och ändrat på lite grejer. Ska försöka med vanor och tidigare uppvaknanden (eller hur man nu säger) så att jag kommer igång med mitt liv lite bättre.
Jag vill ju må bättre än vad jag gör idag och jag vill ha en jäkla ljus framtid.

Ja nog om det. En rolig grej är att jag har spenderat ca 10h samanlagt på att sitta i ett tåg under 2 veckors tid.. Men det kan jag ju skylla på att jag ville träffa kompisar och såklart min pojkvän eftersom att det var alla hjärtansdag. 

Lovet började väl inte så värst härligt som jag trodde att det skulle göra.. kändes mer som en långhelg som varar i en vecka. Men under veckans gång så har det väl blivit bättre, jag har vilat, träffat vänner. skrattat och träffat min käraste. Imorgon så blir det filmkväll med bruttorna, Har verkligen längtat efter att få träffa dem! 
Dem är vekligen det som lyser upp mina dagar mer än vad min familj och pojkvän gör. utan dem så skulle det inte finnas ett jag! så glad över att ha er!

Sedan börjar väl lovet ida mot sitt slut och skolan börjar igen och jag kan inte säga att jag är lycklig över det, men det är bara en vecka sedan drar vi iväg igen till Linköping på specialiseringsvecka med inriktning friskvård för att lära oss om en massa rehab och massage osv. Längtar inte så jätte mycket, men sålänge man slipper skolbänken så låter det bra i mina öron!

(Bilder från praktiken kommer när jag har orkat lägga över dem till datorn)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0