Can´t wait

har nyss setat och fyllt i en intresse anmälan om adoption. inte adoption om barn utan om hund. Eftersom att jag har små framtidsplaner så passade jag på att fylla i den idag så att jag har det gjort. Men hjälp av formuläret så hjälper dom mig att hitta den hunden som passar bäst in på mig. Och eftersom att jag inte är 18 än så hjälper dom mig tills jag är redo att skaffa en. Allså bara för att jag fyllt i anmälan så betyder det inte att jag vill ha en på en gång, utan jag kan vänta något år eller några år om jag vill.
Rätt spännande ska det bli!

Should i let it go?

Min vecka har verkligen varit en riktig kamp för mig. Har inte mått så bra, men har försökt att klara av dagarna så gott som det bara går. Igår och idag var nog dom värsta på hela veckan. Hat inte mått så här dåligt (psykiskt) på jätte länge, hur jag än tänker och vrider på det så får jag inte ihop allt. Om jag inte tänker känner jag mig tom, men om jag tänker över huvud taget så ramlar jag ner i min grop igen. jag vet inte vad jag ska göra ibland för att faktiskt inte tänka på hela situationen, men det är inte lätt när den tränger in i ditt huvud och lägger sig där. Åh snälla hjärna sluta tänk, sluta fundera.. bara släpp det.
 
 
 
 
 
 
 
 

Chicken weekend !

Det är inte mycket jag skriver på min blogg nu för tiden. Men det kan ju också vara så att mitt liv inte är i berg-o-dalbanan just för tillfället och jag mår bra. Så därför finner jag inte så mycket tankar i att skriva.

Mina dagar är ändå rätt tråkiga. iallafall nu när jag har haft påsklov.
Jag har däremot övningskört (2ggr) gick väl helt ok. Man kan inte dömmas efter 2 försök eller hur ? ;)
Sen har jag och tjejerna planerat tjejkväll.. som förmodligen kanske inte blir av.. 
Jag har träffat min otroligt fina syster, hennes man och lilla hjärtegullet till son. Vi har firat påsk tillsammans, ätit gott och haft det allmänt mysigt. Längtar till att få träffa dom igen!

Sen har väl mitt liv varit lite som ett mysterium. Den ni.

Bye


 

Praktik dagarna in pictures

Alla efterlängtade foton på de små och söta lurvtottarna från praktiken och hur mina dagar kanske har sett ut haha 
 
 
 

RSS 2.0