Rik..snål?

desto mer pengar man har, desto snålare är man ?
Har ställt mig den frågan ett par gånger. Är det verkligen så att man blir snålare om man har mer pengar på kontot. Och att man inte är så snål om man inte har så mycket pengar?
För om man kollar på känisar så donerar dem aldrig över en miljon till någon canser eller barnfond. Bara typ 100 000 $ eller 10 000 $.  
Det är väl ju väldigt generöst av dem, men de har ju hur mycket överflödiga pengar som helst så de inte ens vet vad dem ska göra med skiten. 
Och de är ju samma sak med oss som inte lever fancy livet. eller snarare dem som inte lever i tv rutan och i tidningar. 
Och det beror ju också på hur man har blivit uppfostrad, hur man hanterar pengarna och hur man är som person.
känner ju någon -säger dock inte vem- den personen är i princip uppväxt med att hen ska vara i centrum hela tiden, hen ska bestämma och hen ska ha tillbaka sina 2 kr om man har lånat när det har vart någon krona för lite. Och det är just sånna människor som jag verkligen stör mig på. Ha lite med lidande, tänk på andra och inta bera på dig själ. 2kr... de är liksom ingenting. vad kan man köpa med de? ett tuggummi i en tuggummiautomat?
Sen finns de ju dem som är uppvuxna helt tvärt om. Delar med sig, ger pengar även fast man inte har så mycket själv. Gör lite extra mat för att de ska räcka till gäster eller ifall någon mer vill äta. Sånna människor är av den bästa typen. Enligt mig. Själv så vill jag inte sätta mig själv i någon av sittsarna. Jag kan vara snål, men jag vet också att det är fel.. Så jag delar ändå med mig även fast jag inte skulle behöva de. Sen kanske ni har andra åsikter om mig, men de skiter jag fullständigt i! 
ha en bra söndag!
 
Bye 4 Now!
 
 
 
 
 

saknar verkligen de "gamla" goa dagarna ! saknar alla er! saknar min gamla klass!
(läser ni detta och tycker bildena ska bort, just tell me)
Älskar alla er!
 
 
 


Lol! well.. i tried.

Min lilla gosis till vovve har somnat i min famn. tratten runt huvudet. Så söt. börjar dock bli kissnödig och då blir det extra jobbigt för mig att kunna väcka min stackars sjukling.
sitter och kollar på "en gång i phuket". i min ensamhet (igen) den filmen får mig verkligen att vilja åka till phuket! vattnet, värmen, stränderna.. kulturen! nästa grej på min bucket list ner skriven!
Har tyvärr inte gjort något speciellt idag. Bara setat, kollat på film och varit allmänt lat. Dock så har jag väntat på att någon skulle komma och hålla mig sällskap, fast de hände ju inte.
Jo jag har besällt hem något, men det är hemlig stämplat! 
 
Bye 4 now! 
 

My Friday Night!

sitter just nu hemma i min ensamhet då mamma och pappa är bort resta över helgen och syster jobbar kvällspass. Har förberett mig med thaimat, vitamin well vatten och filtar. 
Dock så känns de ju som att något eller någon saknas. Men jag får väl acceptera att vara ensam. Jag har ju trotts allt min hund.. som inte ens håller mig sällskap haha. 
Simpson mys nu och sedan massa 90210 avsnitt! Tummen upochner för fredag!
 
 

pills'n poison im angry and tired

Jag är rätt övertygad om att mitt skolår startade bra.. men faller rätt så snabbt. Förra veckan hade jag någonting att göra hela tiden när jag kom hem, jag var sysselsatt och var på bra humör för det mesta, men nu när det/den har försvunnit ur bilden så känns de som att mitt liv inte har någon mening längre. jag tänkte liksom för mig själv "nu då?" promenaderna är inte lika roliga, det är inte lika roligt att ens gå ut ur huset, det är inte ens kul att vara hemma.. vad ska jag fylla min tid med ? Och hur.......
Tycker att hela min livsstatus står och gungar vid bergskanten just nu. Jag lägger ner hjärta och själ i vissa saker, men får ingen respons tillbaka. Jag lägger ner tid och energi men inget av de hjälper. Jag offrar och bryr mig, men ingenting ändras. Jag säger till och påminner men då blir jag bara "ner spottad". 
vad jag än gör eller hur jag än gör det så är det på fel sätt. Någon blir alltid arg och någon blir alltid ledsen. I situtationen jag är nu så är det väl jag som blir ledsen, eller sårad i slutändan. Det är alltid jag som måste säga förlåt först, annars så kommer vi ingen vart. 
Jag överaskade dig.. Din reaktion var inte direkt den man hade hoppats på..
Jag vill umgås med dig.. Då måste du alltid ha en kompis med.
Jag bjuder ut dig.. Du nobbar mig.
Jag spontan köper något till dig och du visar inte ens din uppskattning för presenten.
 
Ska jag vara ärlig så är jag trött på allt det här. händer inget så tackar jag för mig.
 
 
 
Bye 4 now!

You will never change. im tired of your bullshit!

Jag är seriöst trött på alla lögner! Allt jag "jag finns där för dig" och sedan så finns du inte där för mig. att du lovar en grej men håller det inte. Att du säger en sak men gör en annan.
Att du går bakom ryggen på mig, gömmer saningen.. Det är inte okej, jag tar reda på sanningen så småningom. Och då svider den mer för dig än för mig. Ljug inte för dig själv. Va inte kvar som min vän, om du ändå ska gå bakom ryggen på mig. 
Vi bor i en liten stad.. jag tar reda på saker, hur mycket du än slingrar dig så hittar jag dina spår. 
Det är svårt och sluta när man väl har börjat.. jag vet.
you will never change. im tired of your bullshit!
 
 

Veterinärbesök och kloklippning

inte så många timmar kvar nu tills....
 
fick reda på att min skola har ändrat tiderna för skolstarten och lägger allting en dag tidigare.. de sög verkligen i mina ögon, de sved till lite också.. Vill verkligen inte börja skolan nu. inte än iallafall.. jag är inte redo för det än!
 
Hursomhelst så ska jag upp tidigt imorgon och städa, eller iallafall plocka undan lite så att det ser snyggt och renare ut.. Mitt rum kan jag ta någon annan timme. haha.
 
Vi var hos veterinären med lillskrutt, då jag var orolig över hennes ena öga.. men det visade sig att hon bara tyckte det var irriterat och började klia så att det blev ett sår. Vi fick ögondroppar till henne och hon var ur duktig som helst. Så hon fick sin års spruta på samma gång också.
Sedan gick vi över till djur äffärn där vi ville testa och klippa klorna på henne då hon är riktigt problematisk med det. Dock så var hon inte lika duktig med detta som hon var hos veterinären. Men hon fick sitt godis för att vart så uthållig med allting idag. Är så stolt över henne, mattes lilla pärla!
 
Bye 4 Now!

work with me, please?

allt kan förklaras, men det är svårt. 
När jag försöker förklara mig så blir det bara fel. Jag blir frustrerad i mig själlv för att varken jag eller den jag försöker förklara till blir förstådd. Jag blir alltid så frustrerad att jag börjar gråta. i know. jag är en mes, men har väl antagligen extra fyllda tårkanaler hela tiden.
Och det känns alltid som att ingen förstår mig, de blir arga och vissa ignorerar till och med mig. Det låter kul.. eller?
Hur kul är det och bli ignorerad på en skala 1-10 egentligen? inte alls om ni frågar mig... 
Hur vänder man på allt det här egentligen?
Måste jag lära mig att bita ihop, eller måste de jag pratar med sluta sätta upp en mur ?
Små steg.. men ingen framgång.
Jag skriver detta om en/flera personer specifikt. så ta inte åt dig om du inte vet vem du/ni är.
 
 
Bye 4 Now
 

Regn, Regn och mer regn!

Är så glad att det regnar men ändå sä depp. Hade ju planerat in en massa saker som jag skulle göra utomhus idag, vissteatt det skulle regna men trodde det inte skulle regna hela dagen.
Men om man tänker på den ljusa sidan så hjälper regnet brandmännen så sjukt mycket! Och då har de större chans att släcka den snabbare!
Jag får väl helt enkelt planera om min dag lite, kan klippa hunden och bada henne. Sen kan jag väl antagligen ta tag och städa mitt rum.. som just nu ser ut som ett bombnedslag i mina föräldrars ögon!
 
Bye 4 Now

No worries, i love you!

Helgen har väl vart helt okej. 
I fredags så var min sista dag på jobbet, dock så var killarna inte så bra på att säga hejdå och så där. Så vi fick ett par arbetshandskar var och fick sluta tio minuter tidigare haha. 
Efter det så träffade jag min älskling, som kom till västerås så vi kunde shoppa lite tillsammans till honom. Dock så fick vi ingen ensam tid. Sen så åt vi gott och gick runt och lallade lite på stan. Sedan tog vi bussen hem till honom. Väl hemma hos honom så tog vi det lugnt, mös och pratade lite. Senare under kvällen så råkade jag somna, och väl när jag vaknade typ runt kvart i tolv.. så ser jag att han inte är i rummet och får lite små panik, så jag gick upp och där ser jag honom små lida lite i stolen medan hans mamma "..........." (de får ni inte veta mohahah). 
Jag hade tänk att jag äntligen skulle få sova ut nu när mitt jobb är över, men såklart så var klockan ställd på 8 och då skulle älsklingen upp och fixa och dona. han kom in med strykjärn och nytvättade kläder. så det blev ingen sovmorgon.. eftersom att han inte visste hur man vek kläder så väckte han mig och bad mig hjälpa honom med det.
Sedan skjutsade de hem mig och jag sa ett sista hejdå till honom och de va sista gången jag får se honom nu på 2 veckor. Kommer sakna min lilla mulvad! 
när jag kom hem så ville jag åka och bada, så jag syrran och hennes man drog iväg till hallsta gropen och skulle egnetligen ha badat, men det var för mycket folk för min del och alldelles för kallt för deras del. Men hunden fick bada och simma lite. 
På kvällen så gick vi istället över till grannen och doppade oss en stund sedan gick vi hem och hade film mys. 
och idag har jag träffat en efterlängtad vän och pratat och skrattat lite, så mysigt. 
nu så ska jag väl ta och varva ner och gå och snacka med mina päron om en liten hemlis.
 
 
Bye 4 Now
 

I will complain!

jag tycker att jag har rätten till att klaga lite med mina personliga tankar.
 
För det första. Jag såg en man..ung man, vid 20 års åldern idag. Han bar jeans och instoppad skjorta. Det var inget fel med att han hade jeans och instoppad skjorta.. Men när jag väl såg honom bakifrån så satt jeansen så FULT! mitt tips.. använd inte instoppad skjorta med jeans om rumpan inte är rund. hur som helst.. det är mina tankar.
 
För det andra. Gå inte ut på krogen mitt i veckan och sup dig full om du har jobb dagen efter. väx upp. 40 åriga män kanske kan göra det .. eftersom att de troligen haft jobb i några fler år. Eller sntagligen jobbar eftermiddag. Men att man är ung, nyss har fått jobb, nyss fått sin första lön.. och går ut på krogen. Nej! skäms tycker jag att ni ska göra! det är inte okej! Du har nyss blivit välkomnad till vuxen livet.. men kan inte släppa ditt barn i dig.. hur ska det gå i fraamtiden?
 
För det trejde. När man åker buss på eftermiddagen efter jobbet, så vill man helst ha lugn och ro. Men under de senaste veckorna jag har åkt buss fram och tillbaka så har det hänt mig ett antal gånger att jag har velat vända mig om och slagit till människan. Den ena lyssnade på nån jäkla utländsk musik, väldigt högt så man hörde igenom! hon verkade inte märka av att jag gav henne dödsblickar.
en annan satt bakom mig och tuggade tuggummi med öppen mun. hatar de. poff efter smack efter sprak. just då.. när jag verkligen inte hade nå hörlurar med mig. Jag höll verkligen på att vända mig om och stoppa in handen i munnen på människan och bara slita ut tuggummit. 
Och när ni ska dricka .. se till att göra det tyst, man behöver inte höra hur vätskan sprutar in i din mun! Det är bara äckligt! respektera de andra... usch!
 
förutom allt det här negativa så kan jag säga att jag vann 300kr idag! jag och mamma åkte och spela lite bingo, Blev så himla glad .. efter de så vann vi inge mer pengar, även fast jag var nära at vinna 10.000kr. Men nära skjuter ingen hare, eller hur?
Det är också min sista vecka på sommarjobbet! kommer bli skönt att få ta det lugnt i någon vecka till innan skolan börjar igen, men kommer verkligen sakna de ansällda! så jäkla härliga människor! Tack för den här sommarn grabbar! kommer sakna er!
 
Bye 4 Now!

Help Wanted!

Hela min facebook är bombat med information om branden mellan sala och surahammar, visst den är väldigt nära oss. Och det är en tragedi. äver 10 000 hektar brinner, Och det gör det inte lättare för brandmännen att släcka elden med 34 graders värme och vind, men inge regn.
Jag tänker på er drabbade och om jag hade möjligheten så skulle jag jätte gärna ställa upp och transportera djuren. Men har ingen transport och ännu värre.. inget körkort.
Börjar nästan bli rädd att den ska sprida sig mot oss.. men vi ligger inte i den farozoonen.. men ingen vet. Allting kan hända. 
Åhh snälla, låt det bli ösregn i några dagar nu!

RSS 2.0