Live Love Life

Har vart en trevligt lugn dag idag. 
Okej, kanske inte. Skoldagen började med att jag skulle ha NP. Hade sån jävla panik. Även fast de bara var muntligt. Vi var fem personer i ett jättelitet rum. Blev rättså varm där inne på typ fem minuter och vi satt där i 2 timmar och 20 minuter typ. Och dessutom så började vi 45 minuter tidigare, alltså innan våran skoltid egentligen ska börja. Så vi får sluta 45 minuter tidigare imorgon! överlycklig liten tjej. 
Fast de är typ 2 lektioner som är inställda imorn för att det är lärar Kabaré på morgonen. Ni som inte vet vad en kabaré är, det är som en slags teater som lärarna gör för eleverna, egentligen skulle dom ha haft det på hösterminen i vintras men det var för många lärare som var sjuka, så dom ställde in den. Så de blir två kabaréer den här terminen istället (chill)
Jaa.. Sen har jag inte gjort så mycket mer, mer än att skratta ärslet av mig hela dagen. Jo, jag skulle ha gjort ett omprov idag, men kvarsittningen var inställd.. Så de gick ju super bra.. haha. Men jag åkte hem med fyra bussen istället då. köpte med mig lite torsdagsmys (dricka & daim) Yummi. 
 
Normal is boring- My new normal is unnormal! 
 
 
 

Day After Day..

Känns som att min dag varit bortkastad.. Halva min klass är sjuk - de vill säga att hälften av dom hälften är magsjuka - är jätte rädd att jag ska bli det. Vi pratade om magsjuka och spyor och sånt på morgonen idag som gjorde att jag mådde så jävla illa hela dagen och va jätte rädd för att spy, till och med när jag kom hem och skulle äta så satte jag mig, åt, ställde mig upp .. kändes som att jag skulle spy.. DAMN YOU BRAIN!

Aja vad kan man säga att man gjort idag?
Hm, jag va i skolan till fem i två..Sedan drog jag och min lilla ängel hem till honom för att vila mig. Fick vila mig i typ en kvart medan han rakade sig -.-' inge mer. kul haha. Ja vad gjorde vi?... ehm, vi kollade på Scary Movie. Fy fan säger jag bara. haha. Har aldrig sett filmerna, och nu förstår jag varför också xP
Sen när jag kollade på klockan såg jag att jag hade missat bussen, så hans söta mammi skjutsade hem mig.
Ja.. Mer har jag egentligen inte och säga.. har inga tankar, inga funderingar, är bara allmänt tråkig idag för att det inte hände någonting intressant idag som jag vill dela med mig. jo.. jag åt en macka, med nutella. MM!
aja skitsamma.


trallala

testar på att skriva ett mini inlägg genom mobilen, dock så går de skit segt. 
egentligen får jag nog inte göra det eftersom att jag har lektion nu (engelska) Men vi gör ett arbete genom internet. eftersom att jag har internet på mobilen  så bryr hon sig inte. 
see ya!

School? Yes, it sucks!

Bara stress, stress här stress där.. Hallå. Har skolorna någonsin tänkt på att hjärnan och kroppen vill vila? .. Nej tydligen inte. Usch. Visst, man ska ju kunna de man ska kunna.. Men jag tycker (som många andra) att skolan är till för att plugga och göra läxor där.. inte hemma! känner mig som en potatis som är nykokt och sedan blir mosad.. Nej. vill inte mer. desutom har jag bara 2 veckor kvar på mig till att söka till ett gymnasium. Nej nu får jag verkligen panik! :( uggghhhh!
 
Ska nog sluta prata om de som bara stör mig och gör mig ont. 
 
Har just käkat ett "grovmål" sallad med leverpastej och creme fresch och mackor. Gjorde mig riktigt mätt. så nu sittligger jag i min säng med matkoma haha. 
Kom hem runt tre idag, var så damn trött så de första jag gjorde var att gå upp på mitt rum och sova. Vaknade 1 ½ timme efter.. Nästan utvilad (sov ingenting inatt). Ibland kan panik, stress och oro hålla dig vaken på nätterna. 
Tycker egentligen ingenting är så roligt längre.. allting blir bara sämre, Jag menar "typ" ALLT. kan inte vara glad inombords. varför? de vet jag inte. Jag kan själv inte svara på de. Men jag håller mig på fötterna, skrattar när de behövs. ler när jag är glad, är trevlig och slår inte sönder någonting som jag skulle vilja, but i don´t.
 
 
 
 

Let Her Go

Har inte direkt haft någon framgånsrik kväll. Har haft mina ner och uppförbackar..pms.. Ja. 
Men de är inte det viktigaste, har setat och lyssnat på en låt om och om och om och om och om igen.. Och den påminner om någonting jag inte kan få fram. Den får fram min lycka.. den får fram min sorg..Den får fram allting som jag inte brukar tänka på.
 
 - Enjoy -
  

I can show myself as hwo i am, not for who you whant me to be!

Blir verkligen riktigt arg på människor som inte kan styra över sina tankar och bara säger de straight..okey, inte face mot face.. utan fegt liksom.. Genom internet, så jävla fegt. De fegaste sättet liksom.. Tycker du inte om mig FINE, gillar du inte mitt utseénde VISST, Vill du att jag ska dö SOV MER, Jag bryr mig inte om vad du tycker och tänker om mig. Jag har massor av andra saker att tänka på, jag sitter inte och gråter för att du säger något om mig eller till mig på internet.. ställ dig face mot face och säg de istället..ifall du vill få mig sårad.
Mobbning på internet är bara fegt! Mobbning överhuvudtaget är fan fegt! 
Jag förstår mig inte på människorna som inte har hjärtan nog att tänka efter att de krossar människan -från själen- som blir utsatt av de, varje dag. Människan som blir utsatt kan få så kallade "bi effekter" av de.. Som t.ex:
 
*Anorexia
*att man äter sina sorger
*skär sig
*gråter sig till sömns varje kväll
*börjar ta droger och massor med skit
*går på onödiga fester och dricker sig stupfull kanske till och med gör bort sig
*ställer till med bråk hemma eftersom man inte vill ta ut den på just den människan, för att visa att man är bättre än den.p.g.a de så kan den stackarn hamna på SOC, och ni vet ju vad dom gör..
* Som allra värst kan det leda till självmord (det kanske får dig att tänka om..?eller)
 
De finns så mycket mer som jag skulle kunna ta upp.. Visst bara för att du kanske hatar dina föräldrar eller bara har tråkigt eller försöker vara tuff framför dina kompisar, så betyder det inte att någon annan har det. Tänk efter innan du agerar..Du kanske räddar ett liv på de sättet, tänk hur alla andra stackars människor har det.
Alla människor ser olika ut, vissa lite runda av sig andra spik smala, vissa med former och andra med mindre former. Men ALLA människor är lika inombords, alla har kött,blod,inälvor och ett hjärta.. 
Tänk om de skulle vara du...
 
 
 
jag kan säga att jag inte heller är stolt över vissa saker..Men jag tänker, jag vet hur de känns att vara den utsatta.. stod ut med det i 7 hela år. Jag har byggt upp mitt självförtroende, Men det finns människor som försöker att bryta ner den.
Jag har världens underbaraste familj, Underbara vänner som finns där för mig, min underbara pojkvän som stödjer mig. Alla dom är mitt allt, min värld, mitt liv.. och om du vill att jag ska göra bort mig. att jag ska falla ihop och vilja ta död på mig?.. får du fan ta och gräva ordentligt. För de du vill åt är för djupt inom mig. 

Pudding

Min dag har äntligen gått och blivit sååå mycket bättre!! har gått och blivit glad liksom haha :D
Sitter just nu och snackar med min lilla pudding och hans kompis som jag just nu inte kommer ihåg namnet på .. Fast känner mig inte direkt så social eftersom att dom sitter och spelar LOL.. och jag liksom sitter här och jaa.. skriver. AJ nu börja de klia i mitt öga!.. haha 
Okey anledningen till att jag blivit gladare är typ för att jag först av allt har fått träna bort all min ilska och "sorg", sen har jag tagit en brännhet dusch och fått ränsa mina tankar, sen har jag fått prata ut mig så att jag nästan börja gråta. Och sen ha jag mött på glada människor. hihi. Ja, och fått käka nudlar så klart, Mmmmh Noodles :D
 
 
 

träningsverk? Japp!!

Nu när päronen är borta ett tag passar väl jag på att ta ett rejält träningspass och sedan en sjukt varm dusch.. sorry mamma men jag vägrar gå utanför dörren.. de får bli imorgon istället hehe. Visst de är bara 500 m till sopgrejerna.. men känner mig lite för lat för att gå utanför dörren, sätta på mig skor och jacka.. sedan ända vägen till soporna..slänga soporna i konainern..sen promenera hem.. Nä.. är lat idag. Haha Okey ska ju ner och träna.. Men det är fortfarande två olika saker.
Im working it .. Beatch 2013? nää..kanske..
 
 

tråkigt..

Jag orkar inte.. så jag ber dig just nu..om du läser detta.. att gå in på ask.fm och fråga mig något. Skitsamma jag länkar istället  .. HÄR ...
 
 
-- tåkigt liv, tråkig dag! -- 

Maybe i will die..Maybe today..Maybe tomorrow.. we shall see

Känslan när man inte känner nånting utom tomhet.. Allting runtomkring en gör en ledsen.. varje låt får en att nästan  börja gråta, Varje tanke vrids till sorg. Allting, just allting idag får mig att må dåligt. Och de är på grund av en liten småsak som mitt psyke gör till en stor sak.. Usch. Jag vill bara falla ner i ett stort djupt svart hål, som jag inte kan klättra upp ur, där ingen hör mig och bara sitta och ruttna bort resten av mitt liv. Precis så känner jag mig just nu.
 
Damn you Sunday! i hate you! 
Varför känns varje söndag som "dommedagens dag" för mig? --> Nja jag vet inte.. kanske för att helgen tar slut och  det är skola nästa dag.. eller bara för att man tjaffsar och bråkar som mest på söndagar?, jag vet inte. Jag har verkligen inge svar på dehär. Men vad jag vet just nu är att jag ska försöka göra min dag bättre genom att kolla på en film, ta en riktigt varm dusch och sedan dö. Nej men.. Måste göra sysslor innan jag kan slappna av och göra det jag vill. Usch vill inte lämna mitt rum :( 
 
--- Söndagar ---
 
 
 
 
 
(where is my other half when i need it!?)

Dagen Efter Helgen

börjar liksom känna att de känns bra att bara skriva av sig lite när man mår dåligt eller om man mår hur toppen som helst! Brukade skriva dagbok på min mobil.. Men vet inte om jag kan göra det längre eftersom att mina kompisar brukar "rota" lite i den, även fast jag byter lösen och så på den så vet dom ändå på något sätt mitt lösednord..Börjar känna mig lite failad, men aja. 
Dagens händelse.. Ja, jag vaknade klockan sex som vanligt, gick upp, drack lite te och gick upp på mitt rum och ja, typ somnade..kändes det som, nej men sen gick jag ut till bussen, satte mig på bussen..åkte in till sala, där träffa jag Pössis, stod där i nästan fem minuter tills jag och jamie höll på att frysa rumpan av oss, Ja sen hade jag väl en helt vanlig skoldag.. Eller ja.. vi kände oss lite mera godis sugna efter idrotten så vi gick iväg och käpte mängder av choklad: 2 twix, 3 daim, 2 Center, en stor Marabou-Daim och 2 st energidrickor. Fast om jag ska säga såhär så slår inte den där energin som jag dricker ut på en gång, utan den slår ut 2-3 timmar efter att jag har druckit den.. och det tycker inte jag är bra.. Ångrar att jag åt så mycket choklad, mår lite illa och har ont i magen, okey..De va värt det,
Nä nu ska jag nog ta och plugga vidare på de jag pluggade.
 
 
yep.. This Is What I Call Boringness..
..Peace!!
 
 

Burnnnn

Svårt att koncentrera mig på att försöka skriva ett inlägg, de bara snurrar i huvudet på mig. Vill skriva ner allt som hänt och allt som inte verkar finnas men det finns alltid där. 
Vill ju så gärna skriva ett inlägg, men känner mig tom, tom på idéer, tom på tankar. Tom helt enkelt..
Kan ju säga såhär, min dag började ju inte direkt som jag hade tänkt mig (häde inte tänkt mig nånting egentligen) vaknade vid halv tolv..satte mig vid tv, käkade..börja bråka med mina föräldrar och nu.. ingenting. Stämde just min gitarr som jag fick i julklapp.
Kanske ska dra in till stan och ja..jag vette fan..
Hejdå..

Trouble...

Kanske har jag skrapat ihop små problem..men de känns som att jag är lyklig,arg,glad och ledsen samtidigt..De kan ju bero på PMS:en -som alla kvinnor får- .. 
Skolan började i tisdags..men de känns redan som att jag gått där i hundra år, tiden går så damn segt när man känner sig ensam och övergiven.. eller ja, kanske lite..och på grund av det så kan jag inte koncentrera mig på mitt arbete, faste de kommer nog tillbaka snart hoppas jag. 
idag..ja vad gjorde jag idag?.. Jag blev väckt av storasyrran vid halv tolv tiden av att hon bad mig hjälpa till och städa. inte direkt det första man vill göra när man är nyvaken, men klädde på mig och städade huset+ rummet, sedan efter det åkte jag hem till min fina, tänkte först att jag skulle stanna där till typ tio.. Men det visade sig att han skulle på en fest, så det blev inte så långsittande hos honom, men inga sura miner över det för jag älskar honom mer än allt annat i världen ändå!
-random tanke-
Undrar om jag är den ända som verkligen saknar min käresta när man lämnar honom?.. för, liksom, jag iallafall får en tom känsla i bröstet och en känsla av gråt i halsen när jag tänker på honom och han inte är jär hos mig, det är oftast då jag vill krama om honom hårt och aldrig släppa taget..fast de är ju jag, jag vet inte vad alla andra tycker om mina tråkiga tankar och allt sånt där som jag känner och tycker.
WellWell, Allt handlar ju om att stanna stark, stå på dina ben och tänka 2 sekunder innan.. tror nog att jag börja fumla för mycket med mina tankar för jag börjar förvirra mig själv också höhö..

UppDatering

Inget inlägg på tusen år käns det som, men jag hade inte direkt börja upptadera heller, utan jag har sjukt tråkigt och jag känner mig lite ensam och dissad så tänkte uppdatera mig själv lite om vad som har hän lite under dom senaste månaderna .. ja alltså förra året. 
Jag har vart i ungern (Budapest) där vart min bästa kompis brukar spendera sina somrar, så jag spenderade drygt 2 veckor där med henne. vi gick på tivolli, nån slags djurpark (som man kunde mata djuren på) ja dom två veckorna va iallafall grymt roliga. 
När drygt 2 veckor hade gått så hämtade min fina familj upp mig med bilen och så bilade vi ner till Serbien, Där va vi i drygt 2-3 veckor tror jag.. Där hjälpte vi till med dekoationer till bröllopet och lite sånna saker. vi får ju inte glömma att jag och mina systrar shoppade loss där också. Det blev inte så mycket att gå på marknaden det här året eftersom att vi var upptagna med massor med annat, som t.ex. åka och bada, sola, träffa släckten, grilla, vakna tidigt, gå på bröllop och roa sig. 
Tror vi kom hem någonstans i Augusti. 
Ja det var iallafall min sommar. 
Sen började mitt trista, tråkiga vardagsliv.. skola..skola och mer skola.. fast någonstans i september lärde jag känna Min nu så kallade pojkvän som jag blev tillsammans med i oktober hehe. inge detaljer på det.. men ville liksom bara få det ur mig. Så dom sista månaderna av 2012 har vart dom bästa ever.
Nu har jag slut på tankar.. kanske updaterar igen om fem månader eller något sånt när jag har fyllt mig och min hjärna med upplevelser. 
- inga bilder eftersom att jag inte lagt in dom på datorn - 
 
CHIAO
 

RSS 2.0