Konfirmationshelg !

nu är det drygt en timme kvar tills jag ska dra mig iväg till konfirmandhelgen. Kanske inte de roligaste att göra på en fredagskväll men, de är väl roligare än man tror :) Förra helgen kan man ju säga att de också va en slags konfirmandhelg fast med massor med personer! i västerås dessutom. vi va 1200 personer god damn va kul de va !! kl. 14 satt vi i domkyrkan i typ en timme, sen efter de så va vi utanför och drack mjölk och åt macka, sedan följde vi trummorna till aros kongressen och kolla på teater och lyssnade på lite konstiga saker. Sen vid typ åtta så va de taco buffé, sen efter de så var de PARTEYYYYY ! nej men disco kan man säga. fast den riktigt dunkiga musiken började inte förren kl halv tio och kvart över tio skulle jag ta någras kort, som jag inte har fått ännu dock. Nej men De va skitkul att dansa loss, men mitt ben krampade 2 gånger under den natten.
Ja de va lite av min förra helg höhö ciao !!

Boyfriend- Justin Bieber !

Jag är lite sen med att lägga ut den, men ni som inte har hört den får väl göra de här ;)

Text till !

If I was your boyfriend, I'd never let you go
I can take you places you ain't never been before
Baby take a chance or you'll never ever know
I got money in my hands that I'd really like to blow
Swag swag swag, on you
Chillin by the fire why we eatin' fondue
I dunno about me but I know about you
So say hello to falsetto in three two

I'd like to be everything you want
Hey girl, let me talk to you

If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl, you'd never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I'd never let you go, I'd never let you go

Tell me what you like yeah tell me what you don't
I could be your Buzz Lightyear fly across the globe
I don't never wanna fight yeah, you already know
I am 'ma a make you shine bright like you're laying in the snow
Burr
Girlfriend, girlfriend, you could be my girlfriend
You could be my girlfriend until the ---- world ends
Make you dance do a spin and a twirl and
Voice goin crazy on this hook like a whirl wind
Swaggie

I'd like to be everything you want
Hey girl, let me talk to you

If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl you'd never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I'd never let you go, I'd never let you go

So give me a chance, 'cause you're all I need girl
Spend a week with your boy I'll be calling you my girlfriend
If I was your man, I'd never leave you girl
I just want to love you, and treat you right

If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl you'd never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I'd never let you go, never let you go

Na na na, na na na, na na na
Ya girl
Na na na, na na na, na na na ey
Na na na, na na na, na na na ey
Na na na, na na na, na na na ey

If I was your boyfriend


All this for nothing

Fick just reda på att jag låg efter med ett arbete som vi gjorde i sjuan.. Och jag har liksom skickat in det.. men lärarna tror inte på det man säger! Jag blir så irriterad. JAG HAR SKICKAT IN DEN !! bläää. nä ska nog gå ut en sväng, har setat vid datorn ett tag nu med, ursäkta mitt ordval CP SKIT VLÄ LÄXORNA!!
my life is like a ticking bomb right now !!


well im not happy.. so that means im unhappy!


you can cry your heart out, but im still not falling for it


i wish, that someday you & i will standing in a church and the only word i will hear for you is "i do" and then you will kiss me.

Treat you friend like you will treat yourself!







im out

Allting..

Allting känns bara fel! Jag gör massor med videos men har inte hjärta nog att lägga upp dom! Allting känns fel! Jag har inte vart mig själv idag, har vart tjurig hela tiden och ignorerat vad folk säger. Allt som kompisar/föräldrarna har sagt har bara fått mig irriterad.... Vad fan är de för fel på mig idag .. ? Jag är ledsen och arg samtidigt, kan börja gråta närsomhelst. Sen kan jag bara bli glad och sen ledsen... Usch ! jag mår inge bra.. jag vill inte fortsätta såhär..
förlåt för att jag inte laggt upp videosarna men har inte velat och unte haft den lusten att göra det. och jag har inte mått så bra just nu "psykiskt alltså" . Nej det är inge fel på mig sådär. Men allt är uppochned vänt idag.

hejdå..

WeTopia

Började just spela spelet WeTopia.
Du spelar det exakt likadant som du spelar dom andra, men medan du spelar hjälper du svältande och fattiga barn utan föräldrar! Det här är det första spelet man verkligen hjälper barnen i andra länder, bara genom att spela det! Helt otroligt faktiskt. Vi spelar och dom får maten,böcker,kläder. jo i princip det dom behöver mest!
Jag ber er inte spela spelet. Men dom som vill får gärna klicka in och kolla vad som händer.
Allt gott IDA

(ingen bild)

Ny video på G

Håller på med den nya videon just nu, vet inte riktigt om den hinner bli klar idag dock. Så den kanske, bara kanske kommer upp imorgon om allt är som det ska. Nu ska jag gå och spendera lite kvalitéts tid med min mamma. HEJDÅ
IDA

BILDBOMB!!!!!!!!!!

Bitch !

Kände mig Jävligt fjortis idag, så det blev en bildnomb när ja tar massor av ego-bilder på mig xD

Mamma 42 år !! :*

Ja må hon leva,Ja må hon leva,Ja må hon leva ut i hundrade år!! Grattis mamma på 42 års dagen !! Älskar dig så sjukt mycket !! jag vet att du inte läser min blogg men jag skriver detta iallafall.
Du har uppfostrat 3 barn, en har flyttat hemifrån. 2 kvar nu. Jag fattar inte att du har tålamodet att stå ut med oss?! Men allt du har gjort för oss är verkligen värt miljoner! Att se dig varje dag gör mig glad, De är nog inte bara mig du gör glad, utan hela våran familj. Visst vi tjaffsar, men allt blir bra efter en timme eller halv, de tar verkligen inte lång tid. Ha en underbar dag mamma !!! JAG ÄLSKAR DIG !!!!!!
Mamma & pappa :*
hehe Älskar dig !! :***

Last Day.. Already Miss It

Imgorgon är det min sista dag på praon, kommer faktiskt sakna stället! Men jag kommer ju gå och handla där haha! Jaja, jag vet att jag har klagat men sovmorgon vill man alltid ha! ellerhur? Jag tänkte väl de ;) Nej men egentligen tänkte jag bara skriva att, den videon jag filmade när jag var ute och gick med hundarna inte kommer komma upp, om ni undrar varför så kan jag förklara mitt därför.. Jag tycker inte jag ser så bra ut på den videon.. och på en video ska man se bra ut.. eller relativt iallafall, men jag såg verkligen FÖRSKRÄCKLIG ut! Nu vet ni varför och ni fick mitt därför så, godnatt och sov gott sverige! :*

inte för och skryta, men jag åt jordgubbar förra påsken, hehe
ja dom är äckta, jag tog bilden, min syster åt den.. tror jag. (tyska jordgubbar i tyskland)


Syster-yster

kunde inte låta bli att lägga upp den ! :')
bara så du vet Jag älskar dig också syrran :* <3



De va ju ett tag sen du tog den bilden, men att få den kommentaren från dig betyder GULD! Jag älskar dig
bigi!

Dag 3- Nästa stopp, Helvetet!

Lalalaala, godmorgon sverige! Soligt ute och ännu en dag ska man spendera instängd på ett lager :P Men igår fick jag ju iallafall tvätta fönster, så jag fick ju vara ute i typ 10 sekunder eller något sånt. Men det pinsamaste var ju att folk gick förbi och ba "De ser bra ut dedär! När du när du är klar med de kan du komma hem till mig och fixa mina fönster" och trevlig som jag är ler jag bara och forsätter tvätta dom där jäkla fönstrerna! 3 dagar kvar nu, du klarar det ida. Du är stark. du ÄR bäst! Nej nu måste jag klä på mig och packa matlåda.
Byeee!! Ida

IM RICH BITCHES!!

Tjollahopp !! filmade mig, min hund och grannhunden när vi var ute och gick, höhö -nolife- Men den kanske kommer upp senare om jag orkar spendera 2 timmar med den.. Annars har min dag vart lite sisådär, har funderat på att ALDRIG börja jobba. Okey, så här är de. Jag har gjort upp en plan. Jag ska gifta mig med en biljadär, eller miljonär och sen ska jag "mörda" honom, men de ska se ut som om han har tagit självmord. Och vips så blir pengarna mina ^^ WOHOOO! IM RICH BITCHES !! haha vad sägs om den planen hu´h? Men sno den inte! för denna är min! BARA MIN!! MOHAHA, nej usch nu låter jag ju galen. Ja fick ju nya högtalare i söndags, dock har jag inte hunnit lägga upp bild på dom, men nu kan jag göra de.
Ska sluta skriva nu, ska duscha :D byyeee sweetieeee´s !! :*

Vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer, väntar efter något som kan rädda mig!

Im a freak !

ska jag lägga upp ett nytt viedoinlägg?? ni kan tipsa mig lite om vad jag kan säga, kanske nån utmaning eller kanske filma min gård, what ever, ni väljer :D
CIAO !! :*

Hell yeah dirty base..!

Bara så ni vet har jag sovmorgon hela veckan!! Mohahah avundsjuka än?
De är ju morgon just nu men jag sitter ändå och dunkar musik i tvrummet ! Hell yeah ! åhh guud jag är såå spidad. jag fick ju pappa kartonger igår och packa upp ur kartonger, sen fick jag plasta in en back med kartonger och då gick jag runt i cirklar, gissa om man blev yr? 0.o
Nä men ska nog fixa iordning mig, bussen kommer snart.. tror jag.
Herrå // ida


Far east movement ft justin bieber : live my life !!

Ida pratar ut..


Hmmm.. Kommentera !!

Kony 2012


Helt klart värd att kolla på i 30 minuter !!!!
Make change!! Kony 2012

Fniss

Igår gjorde jag ju mitt prämiär inlägg av en video. haha.
Jag kanske inte var den roligaste eller den som säger så mycket, men hallååå det var det första videoinlägget någonsin x)
Vaknade ungefär för 40 minuter sen. Eller jag och sara vakna för 40 minuter sen. Idag ska jag jag nog inte göra så mycket, men ska gå och hjälpa mamma med kycklingen nu cioa :D

Mitt Allra Första Videoinlägg!


Ja inte den bästa kvalitén ..

No More !

Nja dedär med videoinlägg gick inget vidare. Jag är inte direkt sån som tycker om att visa sig i kameran .. höhö Nej men för er skull kanske jag kan testa. liksom bara sådär random, okey nu vet jag inte vad jag snackar om höhö.
Imorgon blir det slut med allt snacks! alltså inget chips,godis,läsk.. skräp mat! allt ska bort ! Har kommit överäns med min syster att vi ska lägga upp ett tränings schema och följa de nu när täningsrummet är klart!
Ja annars har jag inte gjort så mycket. UGH! kom just ut ur duschen.. och som min gammla vana luktar jag alltid på mitt hår och då luktade de hårfärg!! :O USCH! de ska väl inte göra de? eller?-leave a comment-
Nu sitter jag mest och väntar på att katja ska ringa på skype höhö.



smell you later! :*

Videoblogg.. Videoinlägg?

Funderar på att kanske smått och gott börja video-blogga lite.. eller?
De verkar mycket roligare liksom än att sitta och läsa allt jag skriver liksom, de tar ju hudra år för mig att skriva ner vad jag gjort under dagen, och ni blir säkert uttråkade av att läsa bara de här.
Nej men kanske kommer att lyckas med ett videoinlägg nångång. ett plus på de är att man inte behöver anstränga sina ögon så mycket. Man behöver bara sitta och lyssna på min "vackra" röst.
Ja de va allt just nu.
CIAO !!




igga mitt ansiktsuttryck! Färgade ju mitt hår i torsdags och aa de blev typ Orange-blond-brun-guld acktigt, aa men jag blev jätte stålt faktiskt !! :)



Börjar nästan gråta varenda gång!


Not Really

Har inte vart inne och bloggat på ett bra tag nu, men skärpning på de ! Ska börja blogga igen och den här gången kanske jag lägger upp allt jag gör.. eller nä, men jag ska uppdatera bättre :) Ska iväg till min syster, där ska hon klippa mig och göra dip dye, Underbart! hav verkligen väntat på de !! :D
Dagens låt

Ciao Amigos/..Amigas? haha

RSS 2.0